sponsoreret indhold
3 måder at optimere badeværelset på
SPONSORERET indhold

3 måder at optimere badeværelset på

Badeværelset er et af de vigtigste rum i hjemmet, selvom vi måske ikke lige tænker sådan. Men det er i det rum, vi starter dagen - og derfor skal det være rart. Hvis indretningen både er i et lækkert, skandinavisk design, hvor det er brugervenligt og rart at være, vil din start på dagen også blive bedre.

Foto: Geberit
26. jun. 2017 | Bolig

Vælg innovativt, skandinavisk design, der har flere funktioner

Uanset om du har et stort eller et lille badeværelse, kan du skabe endnu mere rum ved at vælge møbler, der kan mere end de lige er beregnet til. Specielt hvis du har et lille badeværelse, kan du ved hjælp af innovativt design skabe en masse ekstra plads. Skandinavisk, lækkert design er noget der passer ind i alle badeværelser - uanset størrelse.

Sense serien fra Ifö er den mest fleksible serie, der giver dig frihed til at sammensætte dit badeværelse præcis som du vil - ligegyldigt om du har et “Københavnerbadeværelse” eller et stort badeværelse. Møblerne findes i flere skandinaviske farver og med et væld af valgmuligheder, hvad angår dybde og bredde, ligesom du selv kan bestemme om du vil have skuffer eller låger i. Skufferne kan trækkes helt ud – hvilket gør det nemmere at udnytte pladsen bedre - og Ifö Sense højskabet har godt med opbevaringsplads med fire rummelige hylder, og på indersiden af døren er der opbevaringsplads i form af stoflommer i forskellige størrelser. Alt sammen i skandinavisk design, der holder.

Vælg design der holder - både i kvalitet og udtryk

Fremfor at tænke hurtige løsninger og nyeste mode, så skal du tænke kvalitet og holdbart design. Et godt skandinavisk design, som Sense serien fra Ifö, vil altid være en god investering, da det ikke går af mode og dermed altid er trendy.

Derudover skal du sørge for at alle dine badeværelsesmøbler er fugtbestandige og har en stærk overflade, som kan modstå høj luftfugtighed og dermed kan klare at være placeret i et fugtigt rum.

Ifö er ikke bare skandinavisk design, men er også kendt for deres holdbarhed. Derfor er det ikke sjældent, at man ser 50 år gamle produkter, der stadig fungerer, som var de nye.

I Sense serien gøres der brug af de samme høje standarder, hvor kabinetter, låger og skuffer er fremstillet i fugtbestandig MDF, der er særlig velegnet til badeværelsesmiljøer, ligesom alle fronte er UV-lakeret, så de har en hård overflade, der kan modstå fugt.

Vælg design, der er nemt at rengøre

Et rent badeværelse er et lækkert badeværelse - og det rigtige design kan hjælpe dig godt på vej, for ikke alle badeværelsesmøbler er lige nemme at holde rene. Derfor skal du ikke bare være opmærksom på selve designet, og om der er mange kroge, der kan samle sig snavs i, som kan være svært at rengøre - men også hvilke materialer, de er lavet af. Alle produkter af porcelæn fra Ifö Sense serien er lavet uden hjørner. Derudover er de behandlet med Ifö Clean glasur, der gør at smuds og snavs har svært ved at sætte sig fast - og er nemt at fjerne bare med vand og et almindeligt rengøringsmiddel.

Anbefalet til dig