SIDSTE CHANCE – KOM MED TIL DANMARKS HYGGELIGSTE KVINDELØB

Indretning
Hjemme hos familien Voxtrup Holm bor der to små klatremus. Foto: Frederikke Heiberg

Børneværelse: Kreativt rum for krudtugler

En sej klatrevæg og masser af plads til togbaner og tumlingeleg – velkommen til Arthur og Hermans store børneværelse.

Faktaboks

Hvem: Nana Voxtrup Holm, 33 år, designkoordinator hos Marmar, Lasse Voxtrup Holm, 34 år, chef i Dong Energy, Arthur, 5 år og Herman, 2 år.

Hvad: Et dele-børneværelse med masser af plads til to små brødre.

Hvor: På Østerbro i København.

Når vennerne kommer hjem til familien Voxtrup Holms nye lejlighed på Østerbro, er det især det store børneværelse som gør indtryk.

“De driller mig og siger, jeg kan åbne en dagpleje,” siger Nana Voxtrup Holm.

LÆS OGSÅ: Børneværelse: Plads til leg

For plads er der nok af. Børneværelset på 30 kvadratmeter kan nemt deles mellem de to brødre, Arthur på fem år og Herman på to år. Alt er indrettet med kreative påfund med hjemmesyede puder, malede møbler og små opstillinger. Nana elsker at finde gamle ting på loppemarkeder og mikser sine fund med nye billige ting, som sammen med lidt maling og flotte tekstiler, får det hele til at passe sammen.

Nana Voxtrup Holm arbejder som designer for børnetøjsmærket Marmar, og hun er god til både at sy og sammensætte farver og mønstre. Nana har indrettet det store børneværelse, hvor der er taget højde for funktion, men i høj grad også for det æstetiske og hyggelige. Især de fine billeder og hylder, som hænger på væggene, er med til at skabe en rar stemning på værelset.

Billederne er et miks af plakater, postkort og tegninger. De fleste rammer er billige, men måden de er grupperet på, hvor rammerne flugter med hinanden, skaber en fin helhed. Det mest iøjnefaldende er dog klatrevæggen, som far Lasse har lavet, og især storebror Arthur bruger masser af tid og kræfter på endevæggen.

LÆS OGSÅ: Børneværelse: 7 skæve ideer

Skrevet af Sidsel Zachariassen, Vores Børn, marts 2014.

Se, hvad vi ellers skriver om: Børneværelse, DIY, Tumling, Familieliv og Boligindretning