Mangler du inspiration til dit uderum?

Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Frk. Mage, ILVA, Plantorama, Solamagic & VICA Danmark

Mangler du inspiration til dit uderum?

Vi har samlet fem virksomheders Instragram-kontoer, der alle her det til fælles, at de skaber smukke, funktionelle og unikke produkter til sommerafslapning i og omkring dit uderum.

Sommeren er over os, og er du så heldig at boligen er udstyret med en have eller terrasse, så er det med stor sandsynlighed her, du kommer til at tilbringe rigtig mange timer de næste måneder. Derfor bør produkterne, du omgiver dig med også være af en vis kvalitet, når det gælder komfort og æstetik.

Inspirationen kan du altid hente ved at skæve over til naboen, men der er altid endnu mere inspiration at hente på Instagram. Her har vi samlet fem Instagram-kontoer, der alle her det til fælles, at virksomhederne bag skaber lækre, funktionelle og unikke produkter.

 

Fermob havemøbler til alle

Frk.Mage har i 20 år handlet med havemøbler fra franske Fermob, som har flere forskellige serier, bla. Luxembourg og Bistro. Farveudvalget er stort med hele 24 forskellige farver. Udvalget af møbler er også stort. Om man skal have møbler til en lille altan, en stor terrasse, lounge gruppe til haven, solstole, et lille bord, eller et meget stort bord, så favner Fermob det hele. Fermob er kombinationen af meget høj kvalitet af både møbler og lakering, og samtidig vedligeholdelsesfri. Så du kan nyde dit uderum. Vi hjælper gerne dig til den helt rigtige løsning.

ILVA - et boligunivers fyldt med inspiration til hjemmet

Er du vild med interiør og indretning, så er @ILVAbolig altså en konto, du ikke må gå forbi. På ILVAs Instagram er der smukke billeder og skøn inspiration i massevis. Her er fyldt med små kvadrater med inspiration til ethvert rum i hjemmet. Mangler du eksempelvis gode ideer til stuens sofa, eller hvilke stole du skal have i spisestuen? Måske kan du bruge inspiration til drømmesøvnen i soveværelset eller en skøn sommerdag med sol i haven. Uanset hvad du drømmer om, har ILVA hjælp at hente med deres små inspirerende billeder på Instagram-kontoen @ILVAbolig.

Plantorama – En oase af liv!

Hos Plantorama finder du alt, hvad du skal bruge for at indrette din egen oase på terrassen eller altanen. 

Gå på opdagelse blandt tusindvis af duftende sommerblomster i et af vores centre og find lige de planter, der passer til din indretning. Har du ikke grønne fingre, står vores fagpersonale klar med pasningstips og gode råd til valg af planter, ligesom du også kan benytte vores store guideunivers på plantorama.dk.

Hos os finder du også et stort udvalg af havemøbler, havekrukker samt lækkert boliginteriør. Vi har kælet for kvaliteten, æstetikken og holdbarheden, så du kan nyde udelivet i fulde drag. 

Ekslusive varmelamper til dit uderum

Elsker du at sidde på terrassen en sommeraften?

Hvis du også nyder de lange sommerafterne på terrassen eller altanen, kender du nok det at når solen går ned  så begynder det hurtigt at blive koldt.

Hos Solamagic finder du eksklusive varmelamper med en varmeeffekt i topklasse og ikke mindst et elegant og diskret design i høj kvalitet. Vores varmelamper er populære, fordi de forlænger sæsonen i dit uderum. Hos os finder du mange forskellige modeller og løsninger der kan varme dit uderum om, men fælles for dem alle er design og kvalitet.

Vores varmelamper er en effektiv opvarmningsform, som koster få kroner i timen i strømforbrug og kan dækker et areal på helt op til 19 kvm, alt afhængig af modellen. Samtidigt er en varmelampe op til 80% billigere i forbrug end en terrassevarmer på gas.

VICA Danmark

VICA Danmark er højkvalitetsorangerier, -udestuer, -pavilloner og -drivhuse, grundlagt i 2004, med en mission om at skabe rum, hvor du bare har lyst til at være. Rum, hvor du kan dyrke din interesse for grønne planter eller blot nyde livet en stund – for dig selv eller i samvær med familie og venner – det hele i tæt forening med lyset og naturen. 

I VICA Danmarks inspirerende showrooms i Kolding og Greve kan du vælge mellem mange forskellige modeller - isolerede og ikke-isolerede, store og små, standard- og specialdesignede. Alle stylet med unikt interiør, særligt udvalgt til indretning af dit uderum. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Altan