Efterårs diy
SPONSORERET indhold

Tegn på blade: 5 fine efterårsidéer

De ligger overalt i store bunker, så hvorfor ikke få noget fint ud af de visne blade i smukke nuancer. Her er 5 idéer til små krea-projekter, hvor du tegner på bladende.

Af: Gaia Rasmussen Foto: Kira Brandt
15. okt. 2021 | Bolig | Hendes Verden

5 kreative og fine idéer med blade: 

Ophængte blade der er tegnet på.

Ophængte blade

En oval broderiring er flot som ophæng pyntet med blade. Saml forskellige blade og stryg dem flade. Tegn striber og prikker på et par af bladene med en tynd sølvtusch, og hæng også små kviste af tørrede blade og bær.

Lanterne med blade der er tegnet på.

Lanterne

Lav en hyggelig bladlygte af et syltetøjsglas. Bind blade fast med et stykke vindseltråd og brug et stykke kraftigt ståltråd som hank. Sæt et fyrfadslys eller LED-lys i glasset, og nyd det orange skær, der stråler fra lygten.

Fine kort med blade der er tegnet på.

Kønne kort

Skriv en personlig hilsen på et hjemmelavet kort. Brug pressede blade, eller klip et egeblad af brun karton, og lim dem på et postkort. Tegn prikker på med en sølvtusch.

Bordpynt af blade der er tegnet på.

Bordpynt

Efterårsblade kan også bruges som pynt, når der skal dækkes et fint bord. Form en cirkel på 12 cm i diameter af kraftigt ståltråd, og lim blade på. Nogle blade kan klippes af farvet papir, andre kan tegnes på.

Søde bladdyr.
God idé til børn!

Bladdyr

Find blade som ligner dyr eller lim dem sammen, så de danner en ræv, et pindsvin, en fugl eller en fisk. Tegn øre, mund, snude og øjne på bladene med Posca tuscher, så de bliver til sjove og nuttede dyr. Lim en lille træpind på bagsiden, så de kan løftes op og bruges til leg eller pynt.

Anbefalet til dig