Gift ved første blik: Alt det gode sladder

Gift ved første blik er et kontroversielt datingprogram og dansk koncept, hvis første sæson rullede over skærmen i 2013. Siden har der været adskillige sæsoner, fordi programmet er blevet enormt populært.

Faktisk er Gift ved første blik blevet så stor en succes, at udenlandske kanaler har købt konceptet. Men originalt er Gift ved første blik DR ’s program, derfor kører det også på deres kanaler.

Læs mere

Vi er lige så vilde med programmet, derfor har vi helt fra første sæson snakket med mange af deltagerne. Vi talte blandet andet med Jeanette fra sæson 2, som fortalte: ”Jeg har aldrig oplevet noget, der var så vanvittigt.”

Jonas og Lykke fortalte også, hvordan reaktionerne havde været efter deres deltagelse i første sæson af Gift ved første blik. De var enige om, at det havde været voldsomt for et nyt parforhold.

Vi har også talt med en lang række eksperter, der kan fortælle noget om, hvad vi som seere kan få ud af Gift ved første blik, og hvad vi eventuelt selv kan bruge programmet til i vores eget parforhold.