Jomfruen
Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver jomfruens sommer

Det store sommerhoroskop: Jomfruen

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Jomfru - både på kærligheds- og jobfronten.

Jomfruen 24/8-23/9

Du må være aktiv og komme lidt væk fra dine vante omgivelser, så du ikke opbygger en nervøs energi.
Det kan være, at du skulle begynde at svømme eller gå nogle længere ture med gode venner. Det vil hjælpe på humøret og give dig ny inspiration.

Arbejdet

Mange af de projekter og opgaver, som du har regnet med, du skulle begynde på, er sikkert ikke mulige. Du må derfor tænke i nye løsninger og retninger, så du kan lægge en fremadrettet plan. Det er svært for dig, hvis strukturen mangler, så brug tid på at skabe overblik og finde ud af, hvad du kan og skal.

Familie og bolig

For dig er det vigtigt, at familien har det godt. Så betyder det mindre, hvad I laver, og hvor I er. Du har det godt med at se venner i haven, nyde børnenes leg og bare slappe af med en god bog. Vent med nye boligprojekter til efter sommeren og slap af.

Kærligheden

Din partner har mange ideer til, hvordan I kan være aktive, samtidig med, at I får en dejlig hjemmesommer. Du vil sikkert trække i den anden retning, for det er bestemt ikke alt, du har lyst til. Find et godt kompromis, så I kan nyde de dejlige sommeraftner og hinanden. Har du ikke en partner, så kan kærligheden vise sig, hvis du selv er åben for det.

Sommerens bedste råd: Du må gerne fokusere mere på det, du har lyst til.

 

Læs alt om stjernetegnet jomfruen og få ugens horoskop lige her

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn