Jomfruen
SPONSORERET indhold

Det store sommerhoroskop: Jomfruen

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Jomfru - både på kærligheds- og jobfronten.

Af: Lykke Larsen Foto: Wendy Plovmand
17. jun. 2022 | Horoskop | ALT for damerne

Jomfruen 24/8-23/9

Der sker en masse spændende i løbet af denne sommer. Det skyldes, at du er villig til at kaste dig ud i nye ting, som du ikke har prøvet før. Det fører til dejlige oplevelser og masser af sjov. Du kan udvide dit
netværk og få interessante, nye venskaber.

Arbejdet

Vent med at begynde på store projekter til i efteråret. Du bliver lettere end ellers stresset, til trods for at du i det daglige har et godt overblik. Når det er muligt, så hold før fri, og nyd den skønne og sociale sommertid. Hold også en pause med en god kollega, det er altid godt med en uformel snak.

Familien/boligen

Du har ikke noget imod at læne dig tilbage og lade familien tage over og planlægge. Bare I er sammen, så er du glad. Det er ikke de store boligprojekter, der venter, men de mindre af slagsen kan du godt sætte dig op til, bare det ikke er alene. Din partner kan overraske med noget spændende i ferien.

Kærligheden

Din partner forkæler dig, både med sjove arrangementer, men også med ekstra opmærksomhed. Det kan blive svært for dig at følge med, men så må du gøre opmærksom på dine behov. Er du ikke i et forhold, kan du møde en meget spændende person. Det kan hurtigt udvikle sig i en skøn og seriøs retning.

Sommerens bedste råd: Slip kontrollen, og lad tingene ske.

Læs alt om stjernetegnet Jomfruen, og få ugens horoskop lige her