Jomfruen
SPONSORERET indhold

Det store sommerhoroskop: Jomfruen

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Jomfru - både på kærligheds- og jobfronten.

Af: Lykke Larsen Foto: Wendy Plovmand
03. jul. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Jomfruen 24/8-23/9

Der skal være tid til eftertænksomhed og til at slappe af. Dette gælder især i juli måned, og derfor er det et godt tidspunkt til at holde en lang ferie. Du får fornyet energi, og du kan herefter med succes starte på masser af nye opgaver og projekter.

Arbejdet

Det bliver nogle spændende sommermåneder. Du er i den grad ovenpå, dit overblik er godt, og tingene falder på plads for dig. Du behøver ikke arbejde så hårdt for at nå dine mål. Du kan skifte job, hvis du er interesseret i det, men du har det sikkert godt, hvor du er nu, med alt det, du har opnået.  

Familien/boligen

Når du er sammen med din familie og børn, skal der helst ske noget interessant. Du nyder, at I kommer ud og oplever noget, og at I er sammen om det. Boligprojekter kan vente til den mørke tid senere på året. Der kan være begrænsninger i form af økonomi eller andet, men er du åben, er der mange muligheder.

Kærligheden

August bliver en skøn måned for kærligheden. Et venskab kan udvikle sig i romantisk retning, og du vil sikkert overraskes over, at du begynder at få stærke følelser. Har du en partner, så kan der opstå nogle bump på vejen. Det er derfor vigtigt, at I taler sammen og er opmærksomme på hinandens behov.

Sommerens bedste råd: Husk at nyde de dejlige øjeblikke.

Læs alt om stjernetegnet Jomfruen, og få ugens horoskop lige her