Jomfruen

Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver Jomfruens sommer

Det store sommerhoroskop: Jomfruen

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Jomfru - både på kærligheds- og jobfronten.

Jomfruen 24/8-23/9

Dit ansvar er stort i det daglige, og du har derfor brug for at slappe af. Det er vigtigt, at du sætter grænser, så du ikke bliver overbelastet, hvilket let kan ske. Det gælder om at finde på noget sjovt, det vil løsne op for den stress, du ellers føler.

Arbejdet

Hvis du ikke passer på, kommer du til at have ansvar for meget mere end dit eget. Andre vil have let ved at skubbe tingene over på dig. Du kan opleve, at det hele bliver lidt tungt og trist, så du må søge andre opgaver, der er lidt mere spændende og sjove. Gode grin i hverdagen er meget vigtige.

Familien/boligen

Du har mange ideer til ting, du og familien kan foretage jer i løbet af sommeren, men I skal helst være enige så få talt om tingene. Det er vigtigt, der er harmoni, ellers virker det drænende på alle. Find en blanding af aktivitet og afslapning.

Kærligheden

Det kan knibe med kommunikationen og enigheden i det daglige mellem dig og din partner. Det skaber misforståelser og for at forhindre dette, må du strække dig og være diplomatisk. Når I begge har slappet lidt af, så indfinder harmonien sig atter. Er du single, bliver sensommeren bedst. Her er der masser af kærlighed i luften og mulighed for flirt.

Sommerens bedste råd: Selvforkælelse skal der til, du fortjener det.

 

Læs alt om stjernetegnet Jomfruen, og få ugens horoskop lige her

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn