Jomfruen
Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver jomfruens sommer

Det store sommerhoroskop: Jomfruen

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Jomfru - både på kærligheds- og jobfronten.

Jomfruen 24/8-23/9

Tiden er inde til at gøre en lille status og planlægge resten af året. Du vil tænke store tanker og finde på nye muligheder. Er der noget, du bliver i tvivl om, så tal med en god ven eller kollega, det giver dig en anden vinkel på tingene.

Arbejdet

Du er ambitiøs, når du sætter nye mål, og det har du også god grund til at være. Sæt tempoet ned i anden halvdel af juli og første halvdel af august, her skal der være tid til eftertanke og ferie. Fra medio august er det fuld fart frem, og du lykkes med alle de nye projekter og opgaver, du kaster dig over.

Hjemmefronten

Inden du begynder på noget i boligen eller laver faste aftaler, så få talt med familien om det. Det er vigtigt, at I er enige, ellers skaber det gnidninger. Slip kontrollen lidt, når I er på ferie, og lad andre planlægge. Du vil nyde bare at følge med.

Kærligheden

Er du ikke i et parforhold, kan en hemmelig flirt udvikle sig og blive meget seriøs. Det er dig, der er tilbøjelig til at holde igen, men det har du ingen grund til. Fra august og frem er der mange dejlige muligheder. Er du i et parforhold, så fortæl, hvad du ønsker, og du bliver ikke skuffet. Udnyt de stille stunder til at få talt sammen.

Sommerens bedste råd: Læg ambitiøse planer for resten af året.

 

Læs alt om stjernetegnet jomfruen og få ugens horoskop lige her