Jomfruen
Foto: Ditte Breineberg

Horoskop: Sådan bliver jomfruens sommer

Det store sommerhoroskop: Jomfruen

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Jomfru - både på kærligheds- og jobfronten.

Jomfruen 24/8-23/9

Du vil opleve, at andre kommer til dig med deres problemer. Du er virkelig god til at hjælpe og til at gennemskue tingene, men du skal have tid til at fokusere på dig og dine opgaver. Du får travlt i det daglige og må arbejde hårdt og fokuseret.

Arbejdet

Det er sandsynligt, at du står midt i et jobskifte eller ændrede arbejdsopgaver. Der er stor fokus på dit arbejde, og det bliver bestemt ikke kedeligt. Du bryder dig måske ikke om forandringerne, men på sigt bliver de til din fordel. Du kan få en lønstigning, din økonomi er god, og du kan tillade dig lidt selvforkælelse.

Familien

Tag familien med på en rejse, hvis det er muligt. I vil i den grad hygge jer, når I oplever noget spændende sammen, det skaber god harmoni imellem jer. Du er nysgerrig, og der skal ske noget. Du er særdeles god til at planlægge spændende udflugter, men husk, at der være plads til alles ideer og ønsker.

Kærligheden

I er gode sammen, du og din partner. Hvor den ene af jer ikke kan eller har tid, tager den anden let over. Romantiske dates skal der til, så arranger, at I får tid alene. Her kan I også rydde eventuelle misforståelser væk. Har du ikke en partner, kan en uskyldig flirt hurtigt udvikle sig mere seriøst. Det er kun op til dig.

Sommerens bedste råd: Forkæl dig selv lidt.

 

Læs alt om stjernetegnet jomfruen og få ugens horoskop lige her