Skorpionen
Foto: Ditte Breineberg

Horoskop: Sådan bliver skorpionens sommer

Det store sommerhoroskop: Skorpionen

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Skorpion - både på kærligheds- og jobfronten.

Skorpionen 24/10-23/11

 

Der kommer mange invitationer til diverse arrangementer, og du vil nyde det. Du er meget social og elsker, når der sker noget ud over det sædvanlige. Der skal meget til at ødelægge dit humør, for du er i den grad ovenpå, positiv og eventyrlysten.

Arbejdet

Du har held med jobansøgninger, så er det et nyt arbejde, du er interesseret i, så kom i gang. Tingene sker ikke lige med det samme, men så snart du har sendt ud, starter processen. Du er mere heldig end ellers, og det giver dig nye muligheder, fremgang i karrieren og mere i løn. Du skal ikke tvivle på dine ressourcer.

Familien

Dit gode humør er smittende og bringer mange gode stunder. Du har brug for at dovne lidt derhjemme, men starter gerne små kreative projekter, I kan være fælles om. Start ikke på for meget, det er fællesskabet, det gælder. Er det muligt, så tag ud og rejs sammen, det bliver en stor succes for jer alle.

Kærligheden

Nogle særligt romantiske måneder venter. På grund af den store sociale aktivitet vil du have rig mulighed for flirt og for at møde en potentiel partner. Hold dig ikke tilbage, men lad dig overraske. Er du i et forhold, blomstrer kærligheden, og harmonien er stor. Fokuser derfor på din partner, det bliver nemlig ikke meget bedre.

Sommerens bedste råd: Hold dig helt fra dramaer.

 

Læs alt om stjernetegnet skorpionen og få ugens horoskop lige her