Skorpionen
Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver skorpionens sommer

Det store sommerhoroskop: Skorpionen

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Skorpion - både på kærligheds- og jobfronten.

Skorpionen 24/10-23/11

Du vil være mere social end ellers og kan også være meget aktiv, men fokuser også på at få slappet af og lave så lidt som muligt i de kommende måneder. Det er vigtigt, at du kun siger ja til det, du virkelig har lyst til, så du kan nyde sommeren.

Arbejdet

Dine tanker vil kredse om dit arbejde, der er beslutninger, der skal træffes. Du får også mange gode ideer. Det vil dog stilne af, så du kan holde ferie og slappe af. Du skal hen forbi august, før du for
alvor vil føle, at du er på rette kurs igen arbejdsmæssigt. Det hjælper dig, at du holder en pause.

Hjemmefronten

Der er mange sjove muligheder for at være aktiv sammen med familien. Når du kommer ind i august, vil du dog være mere tilbøjelig til bare at hygge dig, og der behøver ikke at ske så meget. Du er kreativ, og det vil resultere i mange spændende boligprojekter.

Kærligheden

Du vil sætte kærligheden og din partner højt. Det er vigtigt, at I føler jer forbundet. Tag dig derfor tid til intime og hyggelige øjeblikke bare med jer to. Selvom der sker meget i hverdagen, og I er sammen med familien, skal I prioritere alenetid. Hvis du ikke er i et forhold, er det ikke sikkert, at du finder den eneste ene, du er nemlig meget kræsen.

Sommerens bedste råd: Deltag i ting, der inspirerer dig og gør dig glad.

 

Læs alt om stjernetegnet skorpionen og få ugens horoskop lige her