Skorpionen
SPONSORERET indhold

Det store sommerhoroskop: Skorpionen

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Skorpion - både på kærligheds- og jobfronten.

Af: Lykke Larsen Foto: Wendy Plovmand
17. jun. 2022 | Horoskop | ALT for damerne

Skorpionen 24/10-23/11

En god intuition fører til, at du træffer de rigtige beslutninger. Det gælder blot om, at du lytter efter og stoler på dig selv. Du finder glæde i de små ting, og det smitter af på dem omkring dig. Du er meget vellidt og modtager skønne invitationer.

Arbejdet

Du kan få nye opgaver på dit arbejde. Det kan være i forbindelse med en udvidelse eller øget travlhed. Hvis det er tilfældet, så vær ikke bange for at bede om mere i løn. Du nyder dit arbejde, men sørg også
for at holde fri, slippe tankerne og koncentrere dig om noget andet. Selv du har brug for en pause.

Familien/boligen

Det er ikke alle dine ideer, der bliver godt modtaget af familien. Du må finde din tålmodige side frem, så der ikke bliver gniderier. Det er ikke nu, du skal være stædig eller sort/hvid i din tankegang. Der kan blive behov for reparationer i din bolig. Læg planer for renovering, hvis det er nødvendigt.

Kærligheden

Hvis du er single og ønsker at lave om på det, så tag imod invitationer fra venner og bekendte. Der er herigennem, du kan møde en skøn partner. Er du i et forhold, bliver det en dejlig, lang sommer med masser af romantik og glæde. I trives sammen, gør hinanden glade og har en skøn kemi.

Sommerens bedste råd: Find tid til både sjov og eftertænksomhed.

Læs alt om stjernetegnet Skorpionen, og få ugens horoskop lige her