Skorpionen

Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver skorpionens sommer

Det store sommerhoroskop: Skorpionen

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Skorpion - både på kærligheds- og jobfronten.

Skorpionen 24/10-23/11

Du forstår at udnytte sommermånederne og få det bedste ud af din tid. Du samler energi, og dit overskud vil vokse, hvilket du også fortjener og har brug for efter nogle udfordrende måneder. Slå dig lidt løs og forkæl dig selv med noget, du ønsker dig.

Arbejdet

I disse sommermåneder falder tempoet, men du vil stadig have nogle ting, du skal tage dig af. Den seneste tid har der været udfordringer, og du er sikkert ikke helt ovenpå endnu. Trods det får du mere overskud, og det kan være, at du finder dig et nyt arbejde, hvis du selv er opsøgende og interesseret.

Familie og bolig

Du er åben over for de spændende tiltag, familien foreslår. Du har ikke noget imod at slippe kontrollen, og det gør dig glad, at dem omkring dig starter interessante projekter. Der vil være begrænsninger, men I finder ud af tingene til glæde for alle.

Kærligheden

Især i de første sommermåneder blomstrer romantikken og kærligheden i dit forhold. Harmonien er stor, og det kan blive den bedste periode for jer på hele året. I hygger jer med fælles opgaver, og I kan være sammen, uden at der er behov for, at der skal ske det helt store. Har du ikke en partner, vil du være i stand til at lave om på det, hvis du vil.

Sommerens bedste råd: Se lyst på tingene, og hæng dig ikke i detaljer.

 

Læs alt om stjernetegnet skorpionen og få ugens horoskop lige her

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn