Skorpionen
SPONSORERET indhold

Det store sommerhoroskop: Skorpionen

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Skorpion - både på kærligheds- og jobfronten.

Af:: Lykke Larsen Foto: Wendy Plovmand
03. jul. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Skorpionen 24/10-23/11

Juli er en dejlig måned at holde ferie i. Du vil nyde at komme ud og rejse, men du kunne også udvide din horisont på et personligt plan. Udvælg nogle inspirerende bøger, som du kan fordybe dig i og få ny viden om dig selv og andre.

Arbejdet

Fra august er der større fokus på din karriere, og der er ingen stille start efter sommerferien. Det er vigtigt, at du er i balance, og at det, du laver, er i tråd med dine værdier. I modsat fald må du finde dig et nyt job. Gør du det, så lær dine kollegaer at kende fra start, det fremmer samarbejdet.

Familien/boligen

Vent med nye boligprojekter til senere, her vil du have mere interesse, og så kan du lægge energi i dem. Når du er sammen med familien, skal det være sjovt. I er alle gode til at finde på, så det bliver bestemt ikke en kedelig sommer. Planer kan ændres og uventede muligheder dukke op, så vær fleksibel.

Kærligheden

Grundlæggende bliver det en god periode for kærligheden, men der vil også være nogle bump på vejen. Det er ikke altid, du og din partner vil være enige om tingene, og det kan føre til diskussioner. Tænk over, om du er for stædig indimellem. Har du ikke en partner, kommer kærligheden helt uventet.

Sommerens bedste råd: Lyt til andre, og prøv at forstå dem.

Læs alt om stjernetegnet Skorpionen, og få ugens horoskop lige her