Skorpionen

Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver Skorpionens sommer

Det store sommerhoroskop: Skorpionen

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Skorpion - både på kærligheds- og jobfronten.

Skorpionen 24/10-23/11

Du kommer til at tage mere hensyn til andre, end du bryder dig om. På den anden side så skal du bare slippe kontrollen lidt, læne dig tilbage og slappe af. Du får uventede tilbud om sociale arrangementer og aktiviteter, der er sjove og spændende.

Arbejdet

Er du interesseret, er der mulighed for at få nye opgaver eller et nyt arbejde. Det kan betyde mere i løn, hvilket vil være dejligt for hele familien. Det skal dog ikke begrænse dig alt for meget i forhold til dit privatliv. Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas, og at omgivelserne er behagelige.

Familien/boligen

Der er ingen tvivl om, at du er familiens overhoved. Det betyder dog også, at du står med meget af ansvaret og arbejdet, når det gælder. Find fælles projekter, gerne noget kreativt, I kan være sammen om, det skaber nemlig en følelse af samhørighed.

Kærligheden

Sætter du kærligheden øverst på dagsordenen, bliver det en dejlig sommer. Du og din partner er enige om det meste, og samtidig er I bedste venner. Læg fælles planer for resten af året i de stille hyggelige stunder, I har sammen. Er du single, så bliver det også nogle gode måneder. Du er udadvendt og social, og det bringer flere interessante muligheder.

Sommerens bedste råd: Fold dig ud kreativt, du kan noget ganske særligt.

 

Læs alt om stjernetegnet Skorpionen, og få ugens horoskop lige her

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn