Tyren
SPONSORERET indhold

Det store sommerhoroskop: Tyren

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Tyren - både på kærligheds- og jobfronten.

Af: Lykke Larsen Foto: Wendy Plovmand
03. jul. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Tyren 20/4-21/5

I de næste måneder vil du føle dig i balance og optimistisk. Du har det godt med dig selv og dine omgivelser, og det er ikke meget modvind, du møder. Du tænker sikkert mere, end du plejer, men det er på en god, konstruktiv og ikke stressfuld måde.

Arbejdet

Der er spændende karrieremuligheder, men pas på med at træffe for hurtige beslutninger. Du kan ændre mening, og så er det for sent. Vent til efter sommeren med at vende op og ned på din arbejdssituation. Du skal gøre forarbejdet, så du er helt klar til at tage de store skridt angående fremtiden.

Familien/boligen

Sammen med familien kan du med held kaste dig over diverse boligprojekter. Du nyder at gå og ordne i hjemmet, selv små forandringer gør dig glad. Der behøver ikke at ske det helt store i ferien, du har det godt, når bare nærværet og hyggen er der. Især er du meget optaget af dine børn og deres behov.

Kærligheden

En god kommunikation er vigtigt i dit parforhold. Gør en indsats for, at romantikken skal blomstre, og fælles planer udvikles. I har mulighed for at komme tættere på hinanden. Er du single, så vil du opleve en spirende kærlighed. Det er ikke noget, der skal forceres, stille og roligt sker det hele.

Sommerens bedste råd: Gør ikke udfordringerne større, end de er.

Læs alt om stjernetegnet Tyren, og få ugens horoskop lige her