Tyren

Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver Tyrens sommer

Det store sommerhoroskop: Tyren

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Tyren - både på kærligheds- og jobfronten.

Tyren 21/4-21/5

Tiden er inde til at sætte tempoet ned og være lidt egoistisk. Du får let påbegyndt en masse nye ting, men mest af alt trænger du til at slappe af! Slet listen med gøremål og ting, du burde, og tillad dig selv at være lidt mere egoistisk.

Arbejdet

Der hviler ekstra arbejdsmæssigt ansvar på dine skuldre i denne periode, hvilket virker drænende efter lang tid med meget arbejde. Prøv at slippe det, og fokuser på at være nærværende over for familien. Et jobskifte kan blive en realitet efter sommeren. Det er dog op til dig, om du ønsker det.

Familien/boligen

Det giver en dejlig harmoni og mange gode grin, når du sammen med familien udfolder dig og laver lidt om. Det skal dog ikke være det helt store, for det er energien ikke til, og det går ud over stemninger, når du bliver irritabel. Pas på temperamentet.

Kærligheden

Gør en indsats for parforholdet, det kan have haft lidt svære kår på det seneste. Det skyldes dit fokus på arbejde, resultater og mål. Fordi du har følt dig presset, har du også været mere irritabel, så brug tid på at finde ind til det gode sammen med din partner. Er du ikke i et forhold, så er der mulighed for flirt og romantik, men du kan være utålmodig.

Sommerens bedste råd: Vær opmærksom på, hvad der sker omkring dig.

 

Læs alt om stjernetegnet Tyren, og få ugens horoskop lige her

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn