Tyren
Foto: Ditte Breineberg

Horoskop: Sådan bliver tyrens sommer

Det store sommerhoroskop: Tyren

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Tyren - både på kærligheds- og jobfronten.

Tyren 21/4-21/5

 

Inden du får set dig om, har du sat gang i en masse arrangementer og projekter. Dette til trods for, at du egentlig har lovet dig selv at slappe af. Boligprojekter vil stå højt på din liste over gøremål. Du har mange gode ideer, men begræns dig lidt.

Arbejdet

Du kommer længere på dit arbejde, hvis du tager tingene stille og roligt. Du vil nemlig have en tendens til ellers at miste overblikket. En god lang ferie vil give dig energi til at arbejde hårdt og fokuseret resten af året. Du kan også foretage et interessant jobskifte og komme langt med dine egne ideer og projekter.

Familien

Især i starten af perioden kan der desværre opstå en del familiedramaer. Det er vigtigt med en god kommunikation, og så må du ikke træffe beslutninger, før du har afstemt dem. Da familien er vigtig for dig, må du være fleksibel og diplomatisk, så I alle får det bedste ud af den dejlige sommertid.

Kærligheden

Du og din partner skal være villige til at forny jeres forhold. Du har brug for, at der sker noget, ellers kommer du til at kede dig. Find på noget sjovt og fjollet, et godt grin og nye oplevelser skaber harmoni. Er du single, vil der være masser af mulighed for en sommerflirt og romantik, og det kan vare ved og blive til noget seriøst.

Sommerens bedste råd: Fortæl, hvad du ønsker dig.

 

Læs alt om stjernetegnet tyren og få ugens horoskop lige her