Tyren

Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver Tyrens sommer

Det store sommerhoroskop: Tyren

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Tyren - både på kærligheds- og jobfronten.

Tyren 21/4-21/5

Hen over sommeren slipper stressen sit tag i dig, og du vil føle dig mere i balance. Det kan til tider være svært for dig at finde glæde i det, du laver, men flytter du fokus til nuet og de små positive ting, er der
masser at være taknemmelig for.

Arbejdet

Sæt tempoet lidt ned, og brug mere tid offline. Du kan samle op på opgaver og projekter, der har været længe undervejs, og få dem afsluttet. Begynd først på nye ting efter sommeren, når du har samlet energi til det. Det er ikke nu, du vil opleve fremdrift eller få den succes, du forventer.

Familien/boligen

Du nyder at være hjemme og tage fat på kreative boligprojekter sammen med familien. Det er, når du går og er praktisk, at du finder ro og overskud til at være noget for dine kære. Når du veksler mellem at være aktiv, tage på udflugter mv. og bare være stille, vil du nærmest få uanet overskud.

Kærligheden

Uenighed opstår lettere end ellers i juli måned. Du føler dig hurtigt ufri og bryder dig ikke om, når din partner stiller krav. Du må være mere diplomatisk og fleksibel, hvis harmonien skal indfinde sig. Er du ikke i et forhold, så vær ikke bange for at tage en chance. Der er kærlighed i luften.

Sommerens bedste råd: Vær i nuet, og læg dine spekulationer til side.

Læs alt om stjernetegnet Tyren, og få ugens horoskop lige her

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_knap2.jpeg