Tyren
Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver tyrens sommer

Det store sommerhoroskop: Tyren

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Tyren - både på kærligheds- og jobfronten.

Tyren 21/4-21/5

Mest af alt trænger du til en lang pause, hvor tempoet sættes ned, og du kan slappe mere af. Der har været mange udfordringer i de seneste måneder, der har tæret på energien. Sørg for at forkæle dig selv, og sæt pris på de stille og hyggelige stunder.

Arbejdet

Slip ambitionerne løs, der kommer virkelig god fokus på arbejde og mål senere på året. Nu er der mulighed for at gøre status. Hvad ønsker du dig mere af, og hvad vil du ikke længere fokusere på? Et jobtilbud dukker op, hvis du selv ønsker at gå i den retning, men du kan også sige nej tak.

Familie og bolig

Gå ikke i gang med meget ambitiøse boligprojekter, det vil energien ikke være til. Du vil dog nyde at arbejde på små ting, og det vil også gøre en stor forskel. Du er det naturlige
samlingspunkt for familien, for du er altid klar til at lytte
og være social.

Kærligheden

Du og din partner vil have samme værdier og ønsker. Når der er uoverensstemmelser, kan I hurtigt blive enige, hvis du er åben og taler om dine følelser. Hvordan du har det, påvirker din partner mere end ellers og omvendt, så fokuser på at undgå gniderier og få en god og harmonisk sommer. Er du ikke i et forhold, vil især juli byde på romantiske stunder.

Sommerens bedste råd: Find dejlige måder, som du kan forkæle dig selv på.

Læs alt om stjernetegnet tyren og få ugens horoskop lige her

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn