Vægtebarnet

Foto: Ditte Breineberg Horoskop for Vægten.

Sådan er vægtebarnet

Vægtebarnet er ofte det, man kalder bedårende. De har brug for harmoni og er ofte meget smukke børn.

23. september – 22. Oktober

Nøgleord: Harmonisk, charmerende og åben.

Vægtebarnets personlighed:

Vægtebarnet er ofte det, man kalder bedårende. De har brug for harmoni og er ofte meget smukke børn. De passer og plejer meget tidligt deres udseende på en næsten voksen måde. Vægtepiger elsker makeup, farver og tøj skal matche perfekt, ellers dur det ikke. Der skal være balance omkring dem, og de har en meget veludviklet proportionssans og ser med det samme, hvis noget er forkert.

Vægtebarnets temperament:

Vægten er den fødte fredsfyrste og optimistisk indstillet – men bed ham vælge mellem mælk og saftevand, og du sætter ham i et umådeligt dilemma. Men selv om tingene ikke altid er, som de gerne vil have det, så tager de altid udfordringerne med et smil, og de kan skrue op og ned for charmen, når de vil opnå noget. Og det skorter ikke på argumenter. De er ikke til at stå for, så man må ofte bare overgive sig helt. Vægtebørn elsker at optræde og klæde sig ud.

Vægtebarnets leg og venner:

Vægten er en charmetrold, der samler små venner. Han forstår bedst sig selv ved at spejle sig i andre. Retfærdighed er afgørende og han kan ikke acceptere, hvis venner eller andre ikke behandles retfærdigt. Så må det næsten hellere gå ud over dem selv. 

Råd til dig der er far eller mor til et vægtebarn:

Forældre bør lade Vægtebørn lege deres sociale og meget afbalancerede leg, hvor alle skal være med. Ingen skal føle sig udenfor. Hjælp ham til at forstå, at saftevand er for nu og ikke for livet. Giv ham eventyr, farver og musik, så han kan udvikle sine kreative evner. Pas på, at han ikke charmerer jer FOR meget.

Faktaboks

Dette er en generel beskrivelse af et stjernetegn og beskriver de typiske træk ved tegnet. Mange vil opleve, at de kan genkende dele af beskrivelsen, mens andet ikke stemmer. Hvis man vil have et større overblik over de mange faktorer i barnets liv kan man få et computertydet horoskop. Det mest optimale er dog at få analyseret horoskopet af en astrolog. Horoskoperne er udviklet i samarbejde med Karl Aage Jensen, Astrologihuset. Læs mere på www.astrologihuset.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn