2 slags oste med hjemmebagte briocher

2 slags oste med hjemmebagte briocher

20 stk.

Ingredienser

  • 2 oste
  • Briocher:
  • 25 g gær
  • 2 dl lunkent vand
  • 2 æg
  • 1 tsk. salt
  • 2 spsk. sukker
  • 100 g smør
  • ca. 500 g hvedemel
  • 1 sammenpisket æg til pensling
  • 20 små muffinforme

  1. Udrør gæren i vandet. Kom æg, salt og sukker i. smuldr smørret i hvedemelet. Bland gærblandingen og melblandingen, og ælt dejen let sammen. stil dejen til hævning ca. 1 time.
  2. Del dejen i 12 boller og 12 små kugler. Læg bollerne i smurte muffinforme. Lav en fordybning i de store dejkugler med fingrene, og læg de små dejkugler ned i fordybningen. Lad briocherne efterhæve ca. 15 min.
  3. Pensl dem med sammenpisket æg. Bag dem ca. 15-18 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe.