2 slags oste med hjemmebagte briocher
20 stk.
Ingredienser
- 2 oste
- Briocher:
- 25 g gær
- 2 dl lunkent vand
- 2 æg
- 1 tsk. salt
- 2 spsk. sukker
- 100 g smør
- ca. 500 g hvedemel
- 1 sammenpisket æg til pensling
- 20 små muffinforme
- Udrør gæren i vandet. Kom æg, salt og sukker i. smuldr smørret i hvedemelet. Bland gærblandingen og melblandingen, og ælt dejen let sammen. stil dejen til hævning ca. 1 time.
- Del dejen i 12 boller og 12 små kugler. Læg bollerne i smurte muffinforme. Lav en fordybning i de store dejkugler med fingrene, og læg de små dejkugler ned i fordybningen. Lad briocherne efterhæve ca. 15 min.
- Pensl dem med sammenpisket æg. Bag dem ca. 15-18 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe.