-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Æble/kanelsnegle
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 45 min.
- Hævetid:
- 1 time og 30 min.
- Bagetid:
- 20 min.
- Fryse-egnede
- (12 stk.)
- 50 g smør
- 2 ½ dl mælk
- 15 g gær
- 1 æg
- 1 spsk sukker
- 1 tsk salt
- ca. 450 g hvedemel
- Fyld:
- 3 æbler (revne)
- 1 spsk citronsaft
- 3 spsk farin
- 1 tsk stødt kanel
- Pynt: 1 æg og lidt perlemelis
- Smelt smørret og hæld det i en skål. Tilsæt kold mælk og rør gæren ud i væsken.
- Tilsæt æg, sukker, salt og mel og ælt dejen smidig. Lad den hæve tildækket 1 time.
- Bland de revne æbler med citronsaft, farin og kanel.
- Ælt dejen igennem på et meldrysset bord og rul den ud til et rektangel (30x40 cm).
- Bred fyldet ud på dejen og rul den sammen som en roulade.
- Del den i 12 stykker og sæt dem på en bageplade med bagepapir(læg dem evt. i papirmuffinsforme).
- Lad dem hæve tildækket 1/2 time.
- Varm ovnen op til 220 grader.
- Pensl sneglene med sammenpisket æg og drys med perlemelis.