Æblepandekage

Æblepandekage

Arbejdstid: 20 min.Stege/bagetid: 20 min.Ikke fryse-egnet

2 personer

Ingredienser

  • 2-3 æbler (i både)
  • 15 g smør
  • 2 spsk sukker eller farin
  • 1 1/4 dl mælk
  • 75 g hvedemel
  • 2 æg str. L
  • 3 spsk sukker
  • 1/2 tsk vaniljesukker
  • flormelis
  • Tilbehør:
  • Solbær eller brombærsyltetøj

  1. Tænd ovnen på 200 grader Steg æblebådene gyldne på en pande (ca. 20 cm) med smør og tilsæt sukker eller farin.
  2. Blend mælk, mel, æg, sukker og vanilje til en dej og hæld det over æblerne.
  3. Sæt panden i ovnen 15-20 min. til pandekagen er gennembagt og gylden på overfladen.
  4. Drys med sigtet flormelis og server med syltetøj.