Æblepandekage
Arbejdstid: 20 min.Stege/bagetid: 20 min.Ikke fryse-egnet
2 personer
Ingredienser
- 2-3 æbler (i både)
- 15 g smør
- 2 spsk sukker eller farin
- 1 1/4 dl mælk
- 75 g hvedemel
- 2 æg str. L
- 3 spsk sukker
- 1/2 tsk vaniljesukker
- flormelis
- Tilbehør:
- Solbær eller brombærsyltetøj
- Tænd ovnen på 200 grader Steg æblebådene gyldne på en pande (ca. 20 cm) med smør og tilsæt sukker eller farin.
- Blend mælk, mel, æg, sukker og vanilje til en dej og hæld det over æblerne.
- Sæt panden i ovnen 15-20 min. til pandekagen er gennembagt og gylden på overfladen.
- Drys med sigtet flormelis og server med syltetøj.