-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Æg med gravad laks
(12 stk.)
Ingredienser
- 150 g gravad laks
- 1 tsk væde fra ansjoserne
- 2 spsk. hakket rødløg
- 2 spsk. hakket dild
- 2 spsk. hakket purløg
- ½ dl færdigkøbt rævesovs
- salt
- friskkværnet hvid peber
- Desuden:
- 6 hårdkogte æg
- Pynt:
- dild
- Skær laksen i små tern, og bland den med de øvrige ingredienser. Smag til med salt og peber.
- Pil de hårdkogte æg, og skær dem halvt over på langs. Fordel lakseblandingen på æggene, og pynt med dild.