Asiatiske

Asiatiske deller med et twist

Disse deller med et twist af finthakkede rejer er super lækre og sunde. Server dem med spidskål, sukkerærtespirer og fuldkornsnudler og du har en sund, nærende og knasende sprød middagsret.

4

Ingredienser

  • 400 g hakket, magert kalve- og flæskesmåkød
  • 1 æggehvide
  • 2 spsk sojasauce
  • 100 g finthakkede rejer
  • 1 bdt. fintsnittede forårsløg
  • 2 cm finthakket ingefær
  • ¼ tsk salt, groftkværnet peber
  • 3 tsk olie
  • 1 groftsnittet spidskål
  • 1 bdt. sukkerærtespirer
  • 1 bdt. koriander
  • 1,5 dl sweet chilisauce
  • 2-3 spsk sojasauce
  • 300 g fuldkornsnudler

Sådan gør du:

  1. Rør kødet med æggehvide og sojasauce og rør derefter alle øvrige finthakkede ingredienser i farsen. Form farsen til 16-20 frikadeller. Varm halvdelen af olien og steg frikadellerne heri 3-4 minutter på hver side. Tag frikadellerne af panden og hold dem varme.
  2. Kom den resterende olie på panden og steg kålen under omrøring, til den er mør. Vend kålen med chilisauce, soja samt spirer og server med de lune deller og frisk koriander samt kogte fuldkornsnudler.
  3. Energi pr. person: 590 kcal, fedt 20%, protein 28%, kulhydrat 52%