-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Avocadosuppe med chorizo
Dejlig, nem suppe af blendede avokadoer med løg og bouillon, smagt til med cremefraiche. En, to, tre, og du har en skøn suppe, som serveres kold med sprødstegt chorizo, parmesan og frisk basilikum.
Tid: ca. 25 minutter.
6 modne avokadoer
saft af 1 citron
1 hakket løg
8 dl kold hønsebouillon
4 dl cremefraiche, 18 %
salt og peber
1/2 chorizopølse
parmesanost
frisk basilikum
Tilbehør: brød
1. Halver avokadoerne, fjern sten og skræl, og skær avokadoerne i mindre stykker. Kom stykkerne i en blender sammen med citronsaft, hakket løg og bouillon, og blend til en flydende suppe.
2. Rør suppen ensartet med cremefraiche, og smag til med salt og peber.
3. Skær pølsen i skiver, og steg dem sprøde på en slip let-pande. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
4. Server suppen med sprødstegt chorizo, høvlet parmesanost, frisk basilikum og brød.