salat

Babyleaves, tun & wasabicreme

Der er kun én ting at sige: Delikat.

4

Ingredienser

  • 1 dåse skyllede, afdryppede hvide bønner (evt. øko)
  • 150 g kogte haricots verts
  • 50 g babyleaves
  • 50 g semi-dried tomater
  • 50 g små, sorte oliven
  • 1 lille, fintsnittet rødløg
  • 200 g røget tun i papirtynde skiver
  • 1–2 spsk Green Nori sprinkle.
  • Wasabi-creme:
  • 1 bøtte Kirks friskost, evt. anden friskost
  • Wasabi efter smag.
  • 3 store, runde, arabiske brød.

Sådan gør du:

  1. Bland de to slags bønner, salater, tomater, oliven og rødløg, top med tunfisken og drys med Nori. Rør og smag wasabi-cremen til efter ønsket styrke. Rul brødene sammen, skær dem i brede skiver, som sættes på pinde og serveres over salaten med cremen.