Babyleaves, tun & wasabicreme
Der er kun én ting at sige: Delikat.
4
Ingredienser
- 1 dåse skyllede, afdryppede hvide bønner (evt. øko)
- 150 g kogte haricots verts
- 50 g babyleaves
- 50 g semi-dried tomater
- 50 g små, sorte oliven
- 1 lille, fintsnittet rødløg
- 200 g røget tun i papirtynde skiver
- 1–2 spsk Green Nori sprinkle.
- Wasabi-creme:
- 1 bøtte Kirks friskost, evt. anden friskost
- Wasabi efter smag.
- 3 store, runde, arabiske brød.
Sådan gør du:
- Bland de to slags bønner, salater, tomater, oliven og rødløg, top med tunfisken og drys med Nori. Rør og smag wasabi-cremen til efter ønsket styrke. Rul brødene sammen, skær dem i brede skiver, som sættes på pinde og serveres over salaten med cremen.