Bag selv: Lækre kransekager

Bag selv: Lækre kransekager

24 stk.

Ingredienser

  • 250 g bagemarcipan
  • 2 spsk. florsukker
  • 1 æggehvide
  • appelsinskal fra ½ usprøjtet
  • appelsin
  • 1 spsk. Grand Marnier eller Cointreau
  • evt. sukkersølvkugler
  • 100 g mørk chokolade

  1. Riv marcipanen, og rør den med florsukker, æggehvide, appelsinskal og grand marnier, til du har en jævn, lidt klistret masse.
  2. Kom marcipandejen i en sprøjtepose, og sprøjt små toppe ud på en bageplade med bagepapir. Sæt en lille sølvkugle i toppen af hver kage. Stil bagepladen i en opvarmet ovn på 200 gr. i 7-8 min.
  3. Dyp bunden i smeltet chokolade, når kagerne er afkølede, og stil dem på bagepapir.