Bagt rabarberkage
Ingredienser
- Arbejdstid:
 - 15 min.
 - Bagetid:
 - 20 min.
 - Ikke fryse-egnet
 - 300 g snittede rabarber
 - 75 g sukker
 - 2 tsk majsstivelse
 - 1 tsk fintrevet appelsin- eller citronskal
 - 1 æg
 - 3 spsk sukker
 - 1 dl havregryn
 - 1 dl kokos
 - Tilbehør:
 - piskefløde eller cremefraiche
 
- Tænd ovnen på 200 grader.
 - Vend de snittede rabarber sammen med sukker, majsstivelse og citrusskal og fordel dem i 2 ovnfaste skåle.
 - Pisk ægget sammen med sukker og tilsæt havregryn og kokos.
 - Fordel dejen over frugten og sæt skålene i ovnen ca. 18 min.
 - Server varme eller lune med flødeskum eller cremefraiche.