ratatouille

Bagt ratatouille

Tag en kødfri dag og spis denne lækre ratatouille med grovbrød til.

4

Ingredienser

  • 2 auberginer
  • 2 courgetter
  • 2-4 rødløg
  • 2 orange peberfrugter
  • 700 g store aroma- eller flasketomater
  • 3 fed finthakket hvidløg
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 2 spsk olivenolie
  • Friske kviste rosmarin og timian
  • 100 g feta 5%, løgismose
  • 400 g fuldkornsris
  • 4 grove speltboller

Sådan gør du:

  1. Skær alle grønsager i mundrette stykker, bland dem med hvidløg, salt, peber og olivenolie samt friske kviste krydderurter.
  2. Bred grønsagerne ud i en lille bradepande eller et ovnfast fad og bag dem i ovnen ved 200-225° i ca. 25 minutter. Vend dem undervejs. Drys grønsagerne med let smuldret feta og server med fuldkornsris og en lun bolle.
  3. Energi pr. person: 530 kcal, fedt 20%, protein 18%, kulhydrat 62%.