Bagt ratatouille
Tag en kødfri dag og spis denne lækre ratatouille med grovbrød til.
4
Ingredienser
- 2 auberginer
- 2 courgetter
- 2-4 rødløg
- 2 orange peberfrugter
- 700 g store aroma- eller flasketomater
- 3 fed finthakket hvidløg
- Salt
- Friskkværnet peber
- 2 spsk olivenolie
- Friske kviste rosmarin og timian
- 100 g feta 5%, løgismose
- 400 g fuldkornsris
- 4 grove speltboller
Sådan gør du:
- Skær alle grønsager i mundrette stykker, bland dem med hvidløg, salt, peber og olivenolie samt friske kviste krydderurter.
- Bred grønsagerne ud i en lille bradepande eller et ovnfast fad og bag dem i ovnen ved 200-225° i ca. 25 minutter. Vend dem undervejs. Drys grønsagerne med let smuldret feta og server med fuldkornsris og en lun bolle.
- Energi pr. person: 530 kcal, fedt 20%, protein 18%, kulhydrat 62%.