-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Bagte pærer med is og crunchy chokosauce
Så bliver det vist ikke nemmere...
4 personer
Ingredienser
- Bagte pærer med is og crunchy chokosauce
- Chokoladesauce:
- 1 dl piskefløde
- ½ dl vand
- 100 g Toblerone
- Tilbehør:
- flødeskum og hindbær
- Skyl de hele pærer. Skær et lillestykke af den ende af pæren, hvorblomsten er. Stil pærerne på bagepapirpå en bageplade med stilken opad. Bagdem i ovnen ved 150 gr. i ca. 50 min. påmidterste ovnribbe. Køl dem lidt af, oghalver dem. Fjern kernehuset.
- Kog piskefløde og vand op. Tag grydenfra varmen, og rør chokoladen i, tilden er smeltet. Afkøl, til saucen er lun.Server den til pærerne sammen medflødeskum og hindbær.