-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Bagte pærer med is og crunchy chokosauce
Så bliver det vist ikke nemmere...
4 personer
Ingredienser
- Bagte pærer med is og crunchy chokosauce
- Chokoladesauce:
- 1 dl piskefløde
- ½ dl vand
- 100 g Toblerone
- Tilbehør:
- flødeskum og hindbær
- Skyl de hele pærer. Skær et lillestykke af den ende af pæren, hvorblomsten er. Stil pærerne på bagepapirpå en bageplade med stilken opad. Bagdem i ovnen ved 150 gr. i ca. 50 min. påmidterste ovnribbe. Køl dem lidt af, oghalver dem. Fjern kernehuset.
- Kog piskefløde og vand op. Tag grydenfra varmen, og rør chokoladen i, tilden er smeltet. Afkøl, til saucen er lun.Server den til pærerne sammen medflødeskum og hindbær.