-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
BAGTE PERSILLERØDDER
4 pers.
Ingredienser
- 8 små persillerødder
- 2 tsk. friskhakket chili
- saften af 1 lime
- 1 tsk. reven limeskal
- 4 fed hvidløg
- 3 spsk. olivenolie
- 1 tsk. flagesalt
- Pynt:
- hakket persille
- Skræl persillerødderne, skær dem igennem på langs, og læg dem i et smurt, ovnfast fad.
- Bland chili, limesaft og -skal, hvidløg og olie, og fordel det over rødderne. Krydr med salt. Stil fadet i ovnen ved 200 gr. I ca. 25-30 min., til rødderne er møre og gyldne. Pynt med hakket persille.