-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Bagte torskeloins med porrer, gulerødder og ingefær
Anrét grøntsagerne med den bagte fisk, og drys gerne med hakket persille. Denne ret kan du lave på 20 minutter og smager fantastisk.
Næringsindhold
- Energi pr. person:329 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:55 %
- Kulhydrat:25 %
2 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- 400 g torskeloins
- 2 tsk. sesamolie
- Salt og peber
- 2 tsk. ingefær
- 2 mellemstore porrer
- 250 g gulerødder
- Evt. hakket persille
Sådan gør du
- Læg fisken på en plade med bagepapir, pensl den med halvdelen af sesamolien, og drys salt og peber på.
- Bag fisken ved 200 grader i 8-10 minutter, til den er fast.
- Riv ingefæren, og snit gulerødderne fint.
- Varm den resterende sesamolie i en stor pande, og lynsteg ingefær, porrer og gulerødder under omrøring, til grøntsagerne er møre, men stadig har bid.
- Smag til med salt og peber.
- Anrét grøntsagerne med den bagte fisk, og drys gerne med hakket persille.