Lækkert bananbrød med havregryn, kokos og chokolade. Bananbrødet er en sundere udgave af banankagen - her med masser smag fra kardemomme, ingefær og kokos.
1. Tænd ovnen på 180 grader. Mos bananerne med en gaffel. Smelt smørret, og afkøl. Pisk æg med brun farin i ca. 10 min.
2. Bland havregryn med mel, kokos, bagepulver, krydderier og salt, og vend melblandingen i æggemassen sammen med smørret.
3. Tilsæt moste bananer, hakkede nødder, rosiner og hakket chokolade.
Annonse
4. Fordel dejen i en rugbrødsform, ca. 10 x 30 cm foret med bagepapir, og bag brødet nederst i ovnen i ca. 50 min. Mærk efter med en kødnål, om det er bagt. Hænger der dej ved, bages brødet lidt længere tid.
5. Afkøl ca. 10 min. i formen, inden det forsigtigt vendes ud og afkøles på en bagerist.