Basler

Basler

Søde, små velkrydrede honningkager – lige til at dyppe i teen. Basler er bedst nybagte, men de kan selvfølgelig også gemmes i en tæt kagedåse.

30 stks.

Ingredienser

  • 125 g honning
  • 100 g farin
  • 1 æg
  • finthakket, kandiseret appelsinskal
  • og sukat, 25 g af hvert
  • revet skal af 1/2 citron og
  • appelsin
  • 1 tsk. natron
  • 1 tsk. kanel
  • 275 g mel
  • lidt olie til formning

  1. Honning og farin koges op og køles af, til blandingen er lunken. Ægget tilsættes. De tørre ingredienser blandes og tilsættes, og dejen røres færdig.
  2. Med lidt olie på hænderne formes den til valnøddestore kugler, der bages ved 175 gr. i Basler 10-12 min. Kagerne køles af på en rist.