-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Basler
Søde, små velkrydrede honningkager – lige til at dyppe i teen. Basler er bedst nybagte, men de kan selvfølgelig også gemmes i en tæt kagedåse.
30 stks.
Ingredienser
- 125 g honning
- 100 g farin
- 1 æg
- finthakket, kandiseret appelsinskal
- og sukat, 25 g af hvert
- revet skal af 1/2 citron og
- appelsin
- 1 tsk. natron
- 1 tsk. kanel
- 275 g mel
- lidt olie til formning
- Honning og farin koges op og køles af, til blandingen er lunken. Ægget tilsættes. De tørre ingredienser blandes og tilsættes, og dejen røres færdig.
- Med lidt olie på hænderne formes den til valnøddestore kugler, der bages ved 175 gr. i Basler 10-12 min. Kagerne køles af på en rist.