-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Belugaomelet med svampe
Fantastisk omelet med belugalinser og svampe.
BELUGAOMELET MED SVAMPE
(4 pers.)
2 dl belugalinser
2 æg
lidt olivenolie til stegning
4 håndfulde frisk spinat
2 spsk. olivenolie
1 fed presset hvidløg
4 kejserhatte eller portobellosvampe (eller andre svampe)
1 spsk. smør
salt og peber
1 spsk. blåbær
urter til pynt – f.eks. blomster fra krydderurter
1. Kog linserne møre i letsaltet vand i ca. 15 minutter Pisk æggene sammen, og kom halvdelen af linserne i. Steg 4 små omeletter, f.eks. i en blinispande.
2. Vask spinaten, og vend den i lidt olie med hvidløget. Krydr med salt og peber.
3. Steg svampene sprøde i en blanding af olie og smør – vend dem hele tiden. Krydr med salt og peber. Sluk for varmen, og vend blåbærrene med på panden, så de lige trækker lidt varme.
4. Anret spinat og omelet på tallerkenen. Kom resten af belugalinserne på omeletterne, og pynt med svampe og bær. Server med en klat cremefraiche. Pynt med urter.
► SE OGSÅ: Sådan lave du den perfekte omelet
► SE OGSÅ: Omelet med basilikum, forårsløg & laks
► SE OGSÅ: Fransk omelet med svampe