-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Blåmuslinger med persillepesto
Dette er en af den nemmeste skaldyrsretter jeg kender. Og så er den billig. Blåmuslinger i sæson er en billig, sund og mager spise, så det er bare om at komme i gang.
2
Ingredienser
- 1,5 kilo blåmuslinger
- 1 glas tør hvidvin
- 1 hvidløg
- 1 skalotteløg
- Pesto:
- 1 stort bundt kruspersille
- 30 g. pinjekerner
- 50 g. parmesanost
- 1 dl. olie
- 1 fed hvidløg
- salt
- peber
Sådan laver du blåmuslinger
- Blend alle ingredienserne til pestoen.
- Rens muslingerne under rindende vand. Kasser de muslinger med ødelagt skal og dem der ikke lukker sig, når du banker let på skallen.
- Sauter løg og hvidløg i lidt olie. Tilsæt peber og salt og steg indtil løg er gyldne. Tilsæt hvidvin og muslinger og lad det koge under låg i ca. 5 min. Ryst gryden ind imellem, så alle muslinger får varme.
- Si væden fra og læg muslinger i en skål for sig. Reducer væden til en tredjedel og bland den med pestoen. Hæld over muslinger og server med godt brød.
- Se også opskrift på Rødbeder med røget laks, dild og rygeost.