-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Blomkålssuppe og kammuslinger
Får du fisk de to anbefalede gange om ugen? Eller mangler du inspiration til fisken? Så får du en lækker ret med fisk i hovedrollen her..
4
Ingredienser
- 1 stort blomkålshoved, ca. 800 g
- 6 dl bouillon
- 4 dl mini- eller letmælk
- salt og peber
- 300 g kammuslinger
- 4 små træspyd
- 2 spsk raps- eller olivenolie
- 1-2 spsk frisk citronsaft
- Tilbehør:
- 1 håndfuld frisk kørvel eller persille
- 4 skiver groft hvedebrød
Sådan gør du:
- Skær blomkålen i store stykker og kom dem i en gryde med bouillon og mælk. Kog kålen, til den er helt mør. Blend suppe og kål til en fin og ensartet puré. Smag den til med salt og peber.
- Træk kammuslingerne på små træspyd og pensl dem med olie. Steg dem på en varm grill eller grillpande, ca. 2-3 minutter på hver side, afhængigt af tykkelsen. Krydr med salt og peber, og dryp med lidt citronsaft. Server suppen med de grillede kammuslinger, et drys grofthakket kørvel eller persille og groft brød.
- Energi pr. person: 400 kcal.