-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Lækre bøfspyd med rødbedesalat
Lækre spyd med bøf og sprød salat med rødbede og dukkah - et sikkert hit hos hele familien!
Næringsindhold
- Energi pr. person:464 Kcal
- Fedt:29 %
- Protein:35 %
- Kulhydrat:36 %
2 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 300 g oksetykstegsfilet i store tern
- 1 tsk. flaget salt
- 1 tsk. peberkorn
- ¼ tsk. cayennepeber
- 1 tsk. røget paprika
- 1 spsk. muscovadosukker eller farin
- 2 tsk. olie til stegning
- ½ liter babysalat
- 500 g kogte, pillede rødbeder i lange strimler
- 1 udkernet æble i tern eller både
- 1 hakket rødløg 2-3 spsk. æblemost
- Salt og peber
- 15 g Dukkah (se opskrift i boks)
Sådan gør du:
- Skær oksekødet i mundrette stykker, og læg dem i en skål.
- Kom krydderier, inklusiv sukker, i en morter, og stød det hele sammen.
- Hæld krydderiblandingen over kødstykkerne, og bland det hele godt – brug fingrene.
- Lad kødet trække, hvis der er tid, og sæt det derefter på spid.
- Steg spiddene i olie i 8-10 minutter, og vend dem jævnligt.
- Bland ingredienserne til salaten, dryp æblemost over, krydr med salt og peber, drys med Dukkah til sidst og servér salaten til kødet.