Bruchetta med laksetartar

Bruchetta med laksetartar

En nem og lækker forret hvis du skal have gæster til middag.

4 personer

Ingredienser

  • 8 tynde skiver flute
  • 200 g frisk rå laks el. røget laks
  • 1-2 tsk. Dijon sennep
  • 3 spsk. hakket dild
  • 1 spsk. citronsaft
  • salt, peber
  • 100 g flødeost
  • 1-2 spsk. revet peberrod
  • 2 spsk. rødløg i tern
  • evt. basilikum el. dild

  1. Rist fluteskiverne.
  2. Hak laksen med en kniv på et skærebræt. Vend den hakkede laks med sennep og dild. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  3. Smør flødeosten på fluteskiverne. Fordel laksen over. Pynt med peberrod, løgtern og evt. lidt basilikum eller dildkviste.