Brunch

Brunch

En tallerken fuld af små lækkerier bliver tilsammen til et rart måltid på en lang og dejlig søndag morgen.

1 person

Ingredienser

  • 40 g rugbrød (1 skive)
  • 1 dl mager yoghurt
  • 1 tsk. mørk muscovadosukker eller farin
  • 20 g moden brie
  • et par radiser
  • 25 g røget laks
  • lidt dild
  • 20 g spegeskinke
  • 20 g hytte- eller lightflødeost
  • 15 g orangemarmelade
  • Melonsalsa:
  • 75 g melon
  • 1 forårsløg
  • 1 tsk. friskhakket chili
  • lidt salt og limesaft

  1. Hakket melon blandes med snittet forårsløg, chili, salt og lime. Lad salsaen trække, mens det øvrige gøres klar.
  2. Lidt rugbrød smuldres og blandes med muscovado til drys på yoghurten.
  3. Resten af rugbrødet dækkes med hhv. flødeost og orangemarmelade, laks og dild samt brie og radise.
  4. Energi pr. person:1505 kilojoule (350 kcal)Energifordeling:Protein: 23 g – 26 %Kulhydrat: 42 g – 46 %Fedt: 11 g – 26 %