Brunch
En tallerken fuld af små lækkerier bliver tilsammen til et rart måltid på en lang og dejlig søndag morgen.
1 person
Ingredienser
- 40 g rugbrød (1 skive)
- 1 dl mager yoghurt
- 1 tsk. mørk muscovadosukker eller farin
- 20 g moden brie
- et par radiser
- 25 g røget laks
- lidt dild
- 20 g spegeskinke
- 20 g hytte- eller lightflødeost
- 15 g orangemarmelade
- Melonsalsa:
- 75 g melon
- 1 forårsløg
- 1 tsk. friskhakket chili
- lidt salt og limesaft
- Hakket melon blandes med snittet forårsløg, chili, salt og lime. Lad salsaen trække, mens det øvrige gøres klar.
- Lidt rugbrød smuldres og blandes med muscovado til drys på yoghurten.
- Resten af rugbrødet dækkes med hhv. flødeost og orangemarmelade, laks og dild samt brie og radise.
- Energi pr. person:1505 kilojoule (350 kcal)Energifordeling:Protein: 23 g – 26 %Kulhydrat: 42 g – 46 %Fedt: 11 g – 26 %