Burger med agurksalat
4 pers.
Ingredienser
- 500 g hakket oksekød 3-6 %
- 2 spsk. barbecuesauce
- 1 spsk. olivenolie
- salt og peber
- Agurksalat:
- 1 agurk
- ½ dl lys eddike
- 1 spsk. sukker
- 1 tsk. høvlet peberrod
- ½ lille løg
- salt og peber
- 4 grove boller
- 6 spsk. Pikant flødeost 11 % eller miracle Whip
- 8 salatblade
- Bland oksekødet med barbecuesaucen, til det er grundigt blandet sammen. Form farsen til 4 bøffer, og hak dem på begge sider med en kniv. Steg bøfferne i olie på en meget varm pande, evt. en grillpande. Krydr med salt og peber.
- Skær agurken i skiver. Bland eddike, sukker, peberrod, løg skåret i tern, salt og peber sammen i en skål. Kom agurkeskiverne i lagen, og lad dem trække lidt.
- Flæk bollerne, og varm dem i ovnen eller på brødristeren. Smør bollerne med flødeost, læg et salatblad, bøf og godt med agurkesalat mellem brødene.