4 pers.

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød 3-6 %
  • 2 spsk. barbecuesauce
  • 1 spsk. olivenolie
  • salt og peber
  • Agurksalat:
  • 1 agurk
  • ½ dl lys eddike
  • 1 spsk. sukker
  • 1 tsk. høvlet peberrod
  • ½ lille løg
  • salt og peber
  • 4 grove boller
  • 6 spsk. Pikant flødeost 11 % eller miracle Whip
  • 8 salatblade

  1. Bland oksekødet med barbecuesaucen, til det er grundigt blandet sammen. Form farsen til 4 bøffer, og hak dem på begge sider med en kniv. Steg bøfferne i olie på en meget varm pande, evt. en grillpande. Krydr med salt og peber.
  2. Skær agurken i skiver. Bland eddike, sukker, peberrod, løg skåret i tern, salt og peber sammen i en skål. Kom agurkeskiverne i lagen, og lad dem trække lidt.
  3. Flæk bollerne, og varm dem i ovnen eller på brødristeren. Smør bollerne med flødeost, læg et salatblad, bøf og godt med agurkesalat mellem brødene.