-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Caponata
Caponata kan bruges som tilbehør til mange forskellige retter - f.eks. til dejlige pastaretter, til fisk eller i sandwiches.
9
Ingredienser
- 2 auberginer
- 2-3 røde snackpeberfrugter, skåret i ringe
- 1-2 rødløg, skåret i både
- 2-3 modne tomate (gerne San Marzano, skåret i grove tern)
- 3-4 springløg, delt på langs
- 3-4 fed hvidløg, grofthakket
- 100 g abrikoser og rosiner, udblødt i lunkent vand, grofthakket
- 100 g ristede mandler eller pinjekerner, grofthakket
- 1-2 spsk citronsaft
- 2-3 spsk olivenolie
- salt og peber
- 1 lille bundt basilikum, til pynt.
Sådan laver du caponata
- Skyl alle grøntsager grundigt under koldt vand.
- Skær auberginerne i 1 cm tykke skiver på langs og grill dem på en grillpande, hold dem lune.
- Varm olivenolien op på en pande sammen med hvidløget. Tilsæt rødløg steg nænsomt. Tilsæt peberfrugterne og de steg dem let møre. Nu er det tid til at tilsætte springløgne og til sidst kommes tomaterne på.
- Smag til med salt, peber og citronsaft og tilsæt abrikoser, rosiner og de ristede mandler.
- Anrettes oven på de lune aubergineskiver og pyntes med basilikumblade.
- Spis gerne caponata til en lækker porchetta