-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Cæsar de luxe
En ny variation af en klassiker med ristede kammuslinger, store røde rejer & tabascodressing.
4
Ingredienser
- 250 g kammuslinger (optøede, hvis frosne)
- 250 g store, rå røde rejer u. skal (optøede, hvis frosne)
- 1 spsk olivenolie
- salt, peber
- lidt røget paprika
- 1 frisésalat eller 4 hjertesalat
- 250-300 g speltcroutons
- 1 bdt. dild
- evt. mikrospirer
- Dressing:
- 1,5 dl fraiche 6%
- 1 fed knust hvidløg
- 1-2 spsk reven parmesan
- ½ tsk sennep
- tabasco
Sådan gør du:
- Dup skaldyrene tørre med lidt køkkenpapir. Varm olien i en stor pande, og steg kammuslinger og rejer et par minutter på hver side. Drys salt, peber og lidt røget paprika på. Fordel salaterne på fire tallerkener med skaldyrene, og drys med speltcroutoner og dild samt evt. lidt små spirer. Rør ingredienserne til dressingen sammen, og smag den godt til med tabasco, salt og peber efter behag, før den serveres til salaten.
- Energi pr. person: 320 kcal, fedt 29%, protein 36%, kulhydrat 35%