Ceviche med granatæble og koriander
Ceviche er en super nem og frisk ret, og så ser denne farverige version fantastisk ud på tallerknen.
4
Ingredienser
- 250 g laksefilet uden skind og ben
- 250 g torskefilet uden skind og ben
- saft af 4 limefrugter
- 2 appelsiner
- 2 røde grapefrugter
- 1 granatæble
- 1 moden avokado
- 1 stort rødløg
- 1 bundt frisk koriander
- 1 rød chili
- 1 limefrugt
- 1 spsk olivenolie
- salt
- Tilbehør:
- 4 skiver groft hvedebrød
Sådan gør du:
- Skær fiskene i tern på ca. 3x3 cm. Kom dem i en skål og vend dem med limesaften. Lad fisken trække natten over i køleskabet. Hæld limesaften fra fisken.
- Skær skallen af appelsiner og grapefrugter − det er vigtigt, at skallen skæres og ikke pilles af, så den hvide inderskal og hinder fjernes. Skær appelsiner og grapefrugter i små tern på ca. 1x1 cm. Fjern den inderste hvide midte af frugterne.
- Halver granatæblet og pil kernerne ud. Skær avokadoen i tern på ca. 1x1 cm. Hak løget. Hak korianderen groft. Flæk chilien, fjern kernerne og skær den i små tern.
- Bland fisken med frugt, avokado, løg, koriander, chili, limesaft og olie.
- Smag cevichen til med salt og lad den trække 15 minutter.
- Server med groft brød.
- Energi pr. person: 480 kcal.
- Tip! Du kan få en sund og flot hud ved at spise flere fisk, som også er rige på Omega-3- og Omega-6-fedtsyrer.