Choko-orangekage
Den perfekte hyggekage. Ikke prangende af af udseende, men til gengæld himmelskaf smag.
Choko-orangekage til 7 personer
Total:1 time
Ingredienser
- Choko-orangekage
- 300 g blødt smør
- 300 g rørsukker
- 5 æg
- 350 g mel
- 1 tsk bagepulver
- 50 g kokosmel
- ½ tsk salt
- 2 økologiske appelsiner, skal og saft herfra
- 200 g grofthakket chokolade
Sådan laver du choko-orangekage
- 1. Tænd ovnen på 170 grader. Pisk smør og sukker, til det er en cremet, lys og luftig masse, og pisk så æggene i et ad gangen, mens du pisker grundigt mellem hvert æg. Vend melet og bagepulveret sammen, og vend det sammen med kokosmelet og saltet i dejen.
- 2. Tilsæt appelsinsaft og -skal og chokoladestykker, og vend dejen sammen et par gange, til alle ingredienser er godt blandet. Fyld dejen i en smurt springform eller i en aflang sandkageform.
- 3. Bages 50-60 minutter, indtil en tandstik kommer helt ren ud.