-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Chokolade whoopies med hindbær-nougatcreme
En anderledes måde at lave chokoladekage på! Kagerne lægges sammen med en creme, så de til forveksling ligner franske macarons.
(20 stk.), Tid: ca. 30 min. plus bagetid og tid til afkøling
Hindbær-nougatcreme:
150 g frosne hindbær
40 g sukker
75 g nougat
Chokoladekager:
50 g blødt smør
200 g sukker
2 æg
200 g hvedemel
2 store spsk. kakaopulver
1 tsk. natron
1 knivspids salt
1½ dl kærnemælk
sigtet flormelis til pynt
1. Kom hindbær og sukker i en gryde, og giv dem et opkog. Mos hindbærrene let med en gaffel. Tag gryden af varmen, og smelt nougaten i de lune hindbær. Rør massen sammen, til den er ensartet og blank. Lad cremen afkøle ca. 1 time.
2. Tænd ovnen på 200 grader.
3. Pisk smør og sukker cremet. Tilsæt æggene et ad gangen.
4. Bland hvedemel med kakao, natron og salt, og rør det i dejen skiftevis med kærnemælk.
5. Sæt kagerne i 40 små runde toppe med en spiseske fordelt på to bageplader med bagepapir. Bag kagerne i 10-12 min. Afkøl dem på en bagerist.
6. Fordel ganache på den ene halvdel af kagerne, og læg den sammen med resten af kagerne. Drys kagerne med sigtet flormelis før servering.