Chokoladekage med flødeskum og hindbær
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 20 min.
- Bagetid:
- 25 min.
- Fryse-egnet
- (6-8 personer)
- 125 g mørk chokolade
- 75 g smør
- 2 æg
- 100 g sukker
- 3 spsk mel
- 2 spsk kakao
- 1 tsk bagepulver
- 1/2 tsk vaniljesukker
- Endvidere:
- piskefløde og friske hindbær
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Knæk chokoladen i mindre stykker og smelt den sammen med smørret over vandbad.
- Pisk æggene sammen med sukker.
- Sigt mel, kakao, bagepulver og vaniljesukker og vend det i æggemassen.
- Vend smeltet chokolade/smør i og fyld dejen i en lille radepande (18x26 cm) foret med bagepapir.
- Bag kagen midt i ovnen ca. 25 min. og stil den til afkøling på en rist.
- Del kagen i firkanter og anret med flødeskum og hindbær.