Chokoladekage med flødeskum og hindbær

Chokoladekage med flødeskum og hindbær

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 20 min.
  • Bagetid:
  • 25 min.
  • Fryse-egnet
  • (6-8 personer)
  • 125 g mørk chokolade
  • 75 g smør
  • 2 æg
  • 100 g sukker
  • 3 spsk mel
  • 2 spsk kakao
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk vaniljesukker
  • Endvidere:
  • piskefløde og friske hindbær

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Knæk chokoladen i mindre stykker og smelt den sammen med smørret over vandbad.
  3. Pisk æggene sammen med sukker.
  4. Sigt mel, kakao, bagepulver og vaniljesukker og vend det i æggemassen.
  5. Vend smeltet chokolade/smør i og fyld dejen i en lille radepande (18x26 cm) foret med bagepapir.
  6. Bag kagen midt i ovnen ca. 25 min. og stil den til afkøling på en rist.
  7. Del kagen i firkanter og anret med flødeskum og hindbær.