-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Chokoladelagkage
(6 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 45 min.
- Bagetid: Ca. 15 min,
- Bundene er fryse-egnede
- Bunde:
- 125 g smør
- 200 g (2½ dl) sukker
- 3 æg (mellem)
- 75 g mørk chokolade
- 125 g (ca. 2 dl) mel
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk vaniljesukker
- 1½ dl cremefraiche (18 %)
- Fyld:
- 3 dl piskefløde
- 2 spsk brun farin
- 1 spsk pulverkaffe
- 3 spsk cognac
- 50 g chokolade (hakket)
- Pynt:
- 150 g flødechokolade eller mørk chokolade
- 150 g hvid chokolade
- 3 dl piskefløde
- Rør det blødgjorte smør med sukker og rør æggene i ét ad gangen. Smelt chokoladen og rør den i. Bland bagepulver og vaniljesukker i melet og rør det i dejen sammen medcremefraiche.
- Fordel dejen i 3 smurte lagkageforme. Bag dem øverst i ovnen ved 190 grader i 10-15 min. Lad dem svale.
- Fyld: Pisk fløden til skum med farin og pulverkaffe. Vend cognac og chokoladestykker i. Læg fyldet mellem bundene.
- Pynt: Smelt flødechokoladen og bred den ud over den øverste bund. Smelt den hvide chokolade og kom den i et papirkræmmerhus eller en plastpose. Klip et lille hul og sprøjt en spiral på den mørke chokolade, før den stivner. Træk nu linjer framidten af spiralen ud til kanterne, så der opstår et edderkoppemønster. Sprøjt kanten af lagkagen med flødeskum.