Chokolademarengs med basilikum og 3 andre desserter med spark i
Basilikum, mynte og timian hører ikke kun til i hovedretter. Brug det i desserter og kager, og smag, hvordan de søde desserter får et helt nyt udtryk. Her er madskribent Cecilie Svenssons favoritter.
Æble-karamel-tærte med rosmarin
Rosmarin giver en lækker smag og duft af muskat, som giver et godt modspil til den søde æbletærte.
Hindbær-syllabub med sprøde timiankiks
Syllabub er en klassisk engelsk dessert, den er vanvittig nem at lave, og smager som en drøm!
Sorbet med ananassalvie
En frisk dessert til de varme dage, hvor kun is kan køle dig ned..
Krydderurter hører ikke kun til i det salte køkken. I dette galleri får du 5 skønne dessertopskrifter med urter og spark i!
Chokolademarengs med basilikummarinerede jordbær
Marengsdesserter er lig med sommer. Kombinér marengs med chokolade og krydrede jordbær, og du har den perfekte gæstedessert.