Line Thit Klein

Chokolademarengs med basilikum og 3 andre desserter med spark i

Basilikum, mynte og timian hører ikke kun til i hovedretter. Brug det i desserter og kager, og smag, hvordan de søde desserter får et helt nyt udtryk. Her er madskribent Cecilie Svenssons favoritter.

Æble-karamel-tærte med rosmarin

Rosmarin giver en lækker smag og duft af muskat, som giver et godt modspil til den søde æbletærte.

Få opskriften her.

Hindbær-syllabub med sprøde timiankiks

Syllabub er en klassisk engelsk dessert, den er vanvittig nem at lave, og smager som en drøm!

Få opskriften her

Sorbet med ananassalvie

En frisk dessert til de varme dage, hvor kun is kan køle dig ned..

- Få opskriften her

Krydderurter hører ikke kun til i det salte køkken. I dette galleri får du 5 skønne dessertopskrifter med urter og spark i!

Chokolademarengs med basilikummarinerede jordbær

Marengsdesserter er lig med sommer. Kombinér marengs med chokolade og krydrede jordbær, og du har den perfekte gæstedessert.

- Få opskriften her