Chokoladetrifli med mango

Chokoladetrifli med mango

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Kogetid: ca. 5 min.
  • Trækketid: mindst 1 time
  • Ikke fryse-egnede
  • ½ stang vanilje
  • 2½ dl sødmælk
  • 25 g sukker + lidt til drys
  • 3 æggeblommer
  • 25 g majsstivelse (maizenamel)
  • 1 dl piskefløde (letpisket flødeskum)
  • 50 g mørk chokolade (stykker)
  • 2 dl appelsinjuice
  • ca. 16 cantuccini (hårde italienske kager)
  • 1 mango (tern)

  1. Pisk vaniljekorn, mælk, sukker, æggeblommerog majsstivelse sammen i en gryde.
  2. Kog cremen under omrøringca. 4 min. og siden over i en skål.
  3. Rør chokolade i cremen og drys med sukker, så den ikke trækker skind. Afkøl den og bland hereftermed flødeskum.
  4. Læg kager i bunden af et portionsglas, hældappelsinjuice henover og fordel cremen og mangoternene.