
Chokoladetrifli med mango
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Kogetid: ca. 5 min.
- Trækketid: mindst 1 time
- Ikke fryse-egnede
- ½ stang vanilje
- 2½ dl sødmælk
- 25 g sukker + lidt til drys
- 3 æggeblommer
- 25 g majsstivelse (maizenamel)
- 1 dl piskefløde (letpisket flødeskum)
- 50 g mørk chokolade (stykker)
- 2 dl appelsinjuice
- ca. 16 cantuccini (hårde italienske kager)
- 1 mango (tern)
- Pisk vaniljekorn, mælk, sukker, æggeblommerog majsstivelse sammen i en gryde.
- Kog cremen under omrøringca. 4 min. og siden over i en skål.
- Rør chokolade i cremen og drys med sukker, så den ikke trækker skind. Afkøl den og bland hereftermed flødeskum.
- Læg kager i bunden af et portionsglas, hældappelsinjuice henover og fordel cremen og mangoternene.