-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Chutney med pære og rød peberfrugt
Server chutneyen sammen med en juleskinke, kogt hamburgerryg eller flæskesteg. Eller brug opskriften sammen med ovnstegt stegeflæsk og server retten som en slags "pære-flæsk"
Næringsindhold
- Energi pr. person:20 Kcal
40
Ingredienser
- 2 rødløg
- 2 pærer
- 2 peberfrugter, røde
- 30 g svesker
- 30 g abrikos
- 15 g flydende Kærgaarden steg og bag
- 4-5 kanel stænger
- skallen fra en appelsin
- 1/2 tsk tørret chili
- 1 dl vand
- salt og peber
Sådan laver du chutney
- Snit rødløgene til strimler. Svits dem i en gryde med fedtstof. Hak pære og rød peberfrugter til små tern, og kom dem i gryden. Lad det simre nogle min. Hak svesker og abrikos meget fint. Tilsæt dem til gryden. Hæld 1 dl vand på og kom kanel, appelsinskal, chili, salt og peber med i gryden.
- Læg låg på og lad det simre ved svag varme i ca. 30 min. Hæld evt. ekstra vand i gryden, hvis vandet koger fra.