Citronbrød med rejer og creme

Citronbrød med rejer og creme

10 personer

Ingredienser

  • Citronbrød:
  • 10 skiver brød
  • 25 g smør
  • skal fra 2 usprøjtede citroner
  • salt
  • Creme:
  • 1½ spsk. Dijonnaise fra Maille
  • 200 g flødeost, evt. light 12 %
  • 3 spsk. meget finthakket dild
  • 1 spsk. citronsaft
  • ½ spsk. honning
  • salt
  • Fyld:
  • 800 g pillede grønlandske store rejer
  • 10 salatblade
  • frisk dild

  1. Skær skorpen af brødskiverne. Blandsmør og fintrevet citronskal. Smør brødenemed citronsmørret på begge sider, og lægdem på en bageplade med bagepapir. Stilpladen i ovnen ved 180 gr. i ca. 7 min.
  2. Rør cremen sammen. Læg rejerne påkøkkenrulle, så overskydende væde sugesop.
  3. Læg en skefuld creme på hvert brød.Kom et salatblad på, og anret rejerne påsalatbladet.
  4. Pynt med frisk dild.