Citronbrød med rejer og creme
10 personer
Ingredienser
- Citronbrød:
- 10 skiver brød
- 25 g smør
- skal fra 2 usprøjtede citroner
- salt
- Creme:
- 1½ spsk. Dijonnaise fra Maille
- 200 g flødeost, evt. light 12 %
- 3 spsk. meget finthakket dild
- 1 spsk. citronsaft
- ½ spsk. honning
- salt
- Fyld:
- 800 g pillede grønlandske store rejer
- 10 salatblade
- frisk dild
- Skær skorpen af brødskiverne. Blandsmør og fintrevet citronskal. Smør brødenemed citronsmørret på begge sider, og lægdem på en bageplade med bagepapir. Stilpladen i ovnen ved 180 gr. i ca. 7 min.
- Rør cremen sammen. Læg rejerne påkøkkenrulle, så overskydende væde sugesop.
- Læg en skefuld creme på hvert brød.Kom et salatblad på, og anret rejerne påsalatbladet.
- Pynt med frisk dild.