Citronhorn
De søde og skøre, små horn smager rigtig godt, både til te, kaffe og saft.
8 stk.
Ingredienser
- 100 g smør
- 125 g mel
- 1 tsk. revet citronskal
- 1 spsk. yoghurt
- 50 g sukker
- Fyld og pynt:
- marmelade efter smag
- 1-2 spsk. citronsaft
- sigtet flormelis
- evt. 1 spsk. hakkede nødder
- Mel og smør smuldres, blandesmed sukker, citronskal ogæltes hurtigt sammen medyoghurten.
- Dejen trilles til en kugle, derrulles ret tyndt ud til en cirkel,diameter ca. 30 cm. Cirklendeles i 8 kiler, lidt marmeladelægges på hver, og de rulles løstsammen og stilles på pladen.
- De bages ved 200 gr. i ca.15 min.Hornene kan pyntes med glasuraf citronsaft og sigtet flormelisog drysses med lidt hakkedenødder.