-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Citronhorn
De søde og skøre, små horn smager rigtig godt, både til te, kaffe og saft.
8 stk.
Ingredienser
- 100 g smør
- 125 g mel
- 1 tsk. revet citronskal
- 1 spsk. yoghurt
- 50 g sukker
- Fyld og pynt:
- marmelade efter smag
- 1-2 spsk. citronsaft
- sigtet flormelis
- evt. 1 spsk. hakkede nødder
- Mel og smør smuldres, blandesmed sukker, citronskal ogæltes hurtigt sammen medyoghurten.
- Dejen trilles til en kugle, derrulles ret tyndt ud til en cirkel,diameter ca. 30 cm. Cirklendeles i 8 kiler, lidt marmeladelægges på hver, og de rulles løstsammen og stilles på pladen.
- De bages ved 200 gr. i ca.15 min.Hornene kan pyntes med glasuraf citronsaft og sigtet flormelisog drysses med lidt hakkedenødder.