Citronhorn

Citronhorn

De søde og skøre, små horn smager rigtig godt, både til te, kaffe og saft.

8 stk.

Ingredienser

  • 100 g smør
  • 125 g mel
  • 1 tsk. revet citronskal
  • 1 spsk. yoghurt
  • 50 g sukker
  • Fyld og pynt:
  • marmelade efter smag
  • 1-2 spsk. citronsaft
  • sigtet flormelis
  • evt. 1 spsk. hakkede nødder

  1. Mel og smør smuldres, blandesmed sukker, citronskal ogæltes hurtigt sammen medyoghurten.
  2. Dejen trilles til en kugle, derrulles ret tyndt ud til en cirkel,diameter ca. 30 cm. Cirklendeles i 8 kiler, lidt marmeladelægges på hver, og de rulles løstsammen og stilles på pladen.
  3. De bages ved 200 gr. i ca.15 min.Hornene kan pyntes med glasuraf citronsaft og sigtet flormelisog drysses med lidt hakkedenødder.