-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Damelår
Velkrydrede “frikadeller”. Opskriften er tyrkisk, det er navnet også, og den er nem nok, hvis du har en rest kogte ris. Egentlig laves den med lammekød, men det er svært at finde i en acceptabel kvalitet, medmindre man har en indvandrerslagter, men oksekød er heller ikke dårligt.
4 personer
Ingredienser
- 500 g hakket lamme- eller oksekød
- 100 g kogte, kolde ris
- 1 revet løg
- 100 g smuldret fetaost
- 1 æg
- 1 bdt. finthakket persille eller 2
- tsk. tørret oregano
- olie til stegning
- Yoghurtsauce:
- 5 dl græsk yoghurt
- salt
- 1-2 fed presset hvidløg
- dild eller purløg
- Kødet røres sejt og blandes derefter med ris, løg, ost, æg og persille eller oregano. Kødet formes til æggestore boller, der trykkes flade og steges langsomt.
- Yoghurten røres med salt og presset hvidløg og serveres med et grønt drys.