-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
De sprødeste brunkager
Ingredienser
- 250 g mørk sirup
- 125 g OMA Bagemargarine
- 80 g sukker
- 2 tsk. potaske
- 1 spsk. vand
- 1 tsk. revet skal af økologisk eller usprøjtet appelsin
- 1 tsk. kanel
- ½ tsk. kardemomme
- ¼ tsk. ingefær
- ¼ tsk. nellike
- 400 g hvedemel
- Pynt:
- Mandelflager
- Varm sirup, OMA Bagemargarine og sukker op til sukkeret smelter. Lad det køle af til blandingen er håndvarm. Opløs potasken i 1 spsk. vand og rør det samt de øvrige krydderier i sukkermassen. Tilsæt mel og ælt det hele til en ensartet dej.
- Lad dejen hvile i køleskabet natten over eller til den er helt kold.
- Rul dejen ud til 2-3 mm tykkelse. Stik kagerne ud med et glas, der er ca. 5-6 cm i diameter. Pynt med mandelflager og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem 5-7 min. midt i en 200 °C forvarmet ovn (varmluft).