-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Kartofler dobbeltstegte
Servér dobbelstegte kartofler til julemiddagen, der er langt nemmere at lave end brunede kartofler.
5
Ingredienser
- 8 kartofler (hønseæg-størrelse)
- 1 spsk. andefedt
- 4 fed hvidløg
- 2 kviste rosmarin
- havsalt og friskkværnet peber
Sådan laver du kartofler
- Vask kartoflerne, kom dem i et ovnfast fad, og bag dem møre i ovnen ved 180° i ca. 45 min.
- Tag kartoflerne ud, og flæk dem på langs. Giv så hver kartoffelhalvdel et snit i begge ender, og tryk på skallen, så kartoffelkødet skubbes let ud – det gør det lettere at stege kartoflen sprød.
- Steg de halve kartofler sprøde og gyldne på begge sider i en pande med andefedt, rosmarinkviste og hele hvidløgsfed (der lige har fået et slag, så de er letsmadrede og afgiver masser af smag til fedtet).
- Krydr med salt og peber, og server straks.