-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Kartofler dobbeltstegte
Servér dobbelstegte kartofler til julemiddagen, der er langt nemmere at lave end brunede kartofler.
5
Ingredienser
- 8 kartofler (hønseæg-størrelse)
- 1 spsk. andefedt
- 4 fed hvidløg
- 2 kviste rosmarin
- havsalt og friskkværnet peber
Sådan laver du kartofler
- Vask kartoflerne, kom dem i et ovnfast fad, og bag dem møre i ovnen ved 180° i ca. 45 min.
- Tag kartoflerne ud, og flæk dem på langs. Giv så hver kartoffelhalvdel et snit i begge ender, og tryk på skallen, så kartoffelkødet skubbes let ud – det gør det lettere at stege kartoflen sprød.
- Steg de halve kartofler sprøde og gyldne på begge sider i en pande med andefedt, rosmarinkviste og hele hvidløgsfed (der lige har fået et slag, så de er letsmadrede og afgiver masser af smag til fedtet).
- Krydr med salt og peber, og server straks.