-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Skøn drænet yoghurt med sirup og bær
Drænet yoghurt smager skønt og fungerer perfekt som både morgenmad og dessert. Prøv denne opskrift med sirup og bær på toppen.
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Trækketid: 30 min.
- Kogetid: 5 min.
- Ikke fryse-egnet
- (2 personer)
- 1/2 liter yoghurt naturel
- 125 g ribs
- 50-75 g solbær
- 3 spsk ahornsirup
- 1/4 stang vanilje (eller 1/4 tsk vaniljesukker)
- Hæld yoghurten til afdrypning i et kaffefilter mindst 30 min.
- Rib ribs og solbær, skyl dem og lad dem dryppe godt af. Kom dem på en lille pande sammen med ahornsirup og varm dem forsigtigt igennem. Hæld dem i en skål til afkøling.
- Skrab yoghurten ud af kaffefiltret og rør den sammen med vaniljekorn eller vaniljesukker.
- Fordel yoghurten i to glas og top op med bær og sirup.