Skøn drænet yoghurt med sirup og bær
Drænet yoghurt smager skønt og fungerer perfekt som både morgenmad og dessert. Prøv denne opskrift med sirup og bær på toppen.
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Trækketid: 30 min.
- Kogetid: 5 min.
- Ikke fryse-egnet
- (2 personer)
- 1/2 liter yoghurt naturel
- 125 g ribs
- 50-75 g solbær
- 3 spsk ahornsirup
- 1/4 stang vanilje (eller 1/4 tsk vaniljesukker)
- Hæld yoghurten til afdrypning i et kaffefilter mindst 30 min.
- Rib ribs og solbær, skyl dem og lad dem dryppe godt af. Kom dem på en lille pande sammen med ahornsirup og varm dem forsigtigt igennem. Hæld dem i en skål til afkøling.
- Skrab yoghurten ud af kaffefiltret og rør den sammen med vaniljekorn eller vaniljesukker.
- Fordel yoghurten i to glas og top op med bær og sirup.