-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

En kongelig dåbskage
Hvad enten det er kongehusets eller din egen prins eller prinsesse, der skal døbes hører der en dåbskage til. Her en flot 'royal' version:
12-15 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 1-1½ time
- Bagetid i alt: ca. 45 min.
- Fryse-egnet
- 400 g smør
- 400 g sukker 6 æg (mellem)
- 100 g mandler (finthakkede)
- 250 g mel
- 2 tsk bagepulver
- revet skal af 1 stor citron (økologisk)
- 1 dl appelsinsaft
- Pynt:
- 6-8 spsk abrikosmarmelade
- 700 g rå marcipan
- 1 æggehvide (pasteuriseret)
- flormelis
- 100 g hvid chokolade
- 300 g mørk chokolade
- guldstøv
- sukkerkugler
- kakao
SÅDAN GØR DU
- Rør blødt smør og sukker godt sammen. Rør æggene i ét ad gangen.Bland mandlerne i me-Til lykke til tvillingerne:Kongelig dåbskageDe kongelige tvillinger døbes påtorsdag. Det fejrer vi med en flotdåbskage og lækre muffins, som kannydes, mens navnene afsløres på tv.let med bagepulver og revet citronskal. Vend melet i dejen sammenmed appelsinsaft.
- Beklæd en brade pande på 30 x 24 cm medbagepapir og fordel af dejen i den. Bagkagen ved 185 grader i 25-30 min.
- Overtræk på kagen:Fordel abrikosmarmeladenover den bagte kage i et jævnt lag. Ælt marcipan med æggehvide og flormelis til en smidig masse.Udrul mellem to stykker bagepapir og læg marcipanmassen over kagen. Skær til, og læg en marcipanbræmme i kanten.
- Chokoladepynt:Tegn en barnevogn på hvidt papir, læg bagepapir over og sprøjt smeltet mørk chokoladeefter tegningen.Det er nemmest, hvis man sprøjter et hjul,en kalechedel osv. ad gangen. Lad mønstrene stivne i køleskab og „hæft“ dem på kagen med lidt smeltet chokolade.
- Form kroner og blomster i marcipan og sukkerkugler, og drys med guldstøv. Læg en oval skål eller papir over kagen og drys med sigtet kakao, så motivet indrammes af en medaljon.