Espressomousse med knas
8 pers
Ingredienser
- 200 g mørk chokolade
- 1 dl espressokaffe eller
- 1 dl god stærk kaffe
- 2 bægre pasteuriserede æggeblommer, svarer til 4 æggeblommer
- 2 spsk. sukker
- 3 dl piskefløde
- 2 Daimplader
- Pynt: 1 dl piskefløde pisket til flødeskum og lidt kakaopuver
- Hak chokoladen, og kom den i en skål. Hæld kaffen over. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn. Afkøl blandingen, så den kun er svag lunken.
- Pisk æggeblommerne cremede med sukkeret. Pisk fløden til blødt skum. Vend chokoladen i æggeblandingen, og vend flødeskummet heri. Hak Daimpladerne, og vend dem i.
- Fordel moussen i 6 espressokopper eller dessertglas, og lad moussen stivne i køleskabet i ca. 4 timer. Pynt med flødeskum og kakaopulver.
- TIDSFORBRUG:5 TIMER, HERAFARBEJDSTID: 1 TIME