Espressomousse med knas

Espressomousse med knas

8 pers

Ingredienser

  • 200 g mørk chokolade
  • 1 dl espressokaffe eller
  • 1 dl god stærk kaffe
  • 2 bægre pasteuriserede æggeblommer, svarer til 4 æggeblommer
  • 2 spsk. sukker
  • 3 dl piskefløde
  • 2 Daimplader
  • Pynt: 1 dl piskefløde pisket til flødeskum og lidt kakaopuver

  1. Hak chokoladen, og kom den i en skål. Hæld kaffen over. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn. Afkøl blandingen, så den kun er svag lunken.
  2. Pisk æggeblommerne cremede med sukkeret. Pisk fløden til blødt skum. Vend chokoladen i æggeblandingen, og vend flødeskummet heri. Hak Daimpladerne, og vend dem i.
  3. Fordel moussen i 6 espressokopper eller dessertglas, og lad moussen stivne i køleskabet i ca. 4 timer. Pynt med flødeskum og kakaopulver.
  4. TIDSFORBRUG:5 TIMER, HERAFARBEJDSTID: 1 TIME