-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Farseret flæskesteg med valnødder og gulerodssalat
Lækker flæskesteg med sprød svær og lækkert fyld af fars og valnødder.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 45 min.
- Stegetid: ca. 1½ timer
- Kødet er fryse-egnet
- 1,25 kg flæskesteg (uden ben)
- ca. 1 spsk groft salt
- friskkværnet peber
- 4-5 laurbærblade
- ca. 1 dl vand
- Fars:
- 250 g hakket svinekød
- 2 tsk salt
- 2 spsk rasp
- 1 æg
- 1½ dl piskefløde (eller mælk)
- 100 g valnøddekerner (hakkede)
- Råkost:
- 5-6 gulerødder (fintrevne)
- ½ knoldselleri (fintrevet)
- 2 æbler (fintrevne)
- 3-4 spsk citronsaft
- Tilbehør:
- grøn salat og hvedebrød
- Fars:
- Rør kødet sejtmed salt. Tilsæt raspog æg og rør godt. Tilsætgradvist fløde ellermælk og nødder.
- Steg:
- Rids sværen med½ cm’s mellemrum oggnid salt ned i. Skær enlomme i kødets længde,så åbningen går gennemkødet og omtrentud til siderne.Fyld farsen i lommen.Krydr med peber, ogsæt stegen i en bradepandemed laurbærbladeog vand i bunden.Steg den i en 200 gradervarm ovn i ca.1 time og 30 min. Spædevt. med mere vand.Er sværen ikke sprød,sættes den under grilleni ovnen.
- Bland råkostsalaten.Servér skiver af stegmed råkost, salat ogbrød.